Să curgă băutura! Cel mai ingenios suport pentru sticlele de vin

Vinul preferat are parte de o prezentare interesantă cu acest suport care redă într-un mod foarte realist momentul în care o sticlă se varsă pe masă.
Pentru un connoisseur, vinul este o încântare încă dinaintea desfacerii sticlei. Până la ocazia întâlnirii aromei băuturii cu papilele gustative, modul de prezentare este foarte important, iar studioul corean de design Ilsangisang a conceput un suport foarte ingenios care pune în valoare sticlele de vin. Acesta surprinde într-un mod foarte realist momentul în care o sticlă de vin se varsă.

Dispozitivul original atrage rapid atenția oaspeților, dar reprezintă și un mod deosebit de a păstra și expunde sticlele, notează agenția de presă Ferrari.

Realizat din policarbonat, suportul care imită vinul scurgându-se din sticlă este disponibil în roșu și alb, în funcție de sticla pe care o susține, și costă 11 dolari (9,60 euro).


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod