Scandalul fără limite dintre un tată celebru și fiica lui: Ewan McGregor, atacat fără milă de fiica sa

Clara Mathilde McGregor îl face cu ou și cu oțet pe tatăl ei pentru că a divorțat de mama ei, pe care o compară cu o „zeiță“.

Divorțul acid dintre Ewan McGregor și soția lui, franțuzoaica Eve Mavrakis, a luat o turnură grotescă după ce fiica lor, modelul Clara Mathilde McGregor, în vârstă de 22 de ani, a început să-l atace fără menajamente pe starul din "Trainspotting". Presa britanică a mai scris despre relația glacială dintre McGregor și fiica lui, dar este pentru prima oară când modelul în vârstă de 22 de ani lansează un atac violent la adresa tatălui ei după ce acesta a divorțat.

În timpul vacanței pe care Clara a petrecut-o cu mama și sora ei, Esther (17 ani), Clara a postat o imagine cu mama sa, în costum de baie, care arată cu mult mai tânără decât cei 52 de ani ai săi.

"Mama mea, doamnelor și domnilor", a scris ea, adăugând: "50 este noul 30, se pare."

Mesajul ei a luat apoi un ton dur când i-a răspuns unui admirator care postase următorul comentariu: "E bine să știi că ai genele bune... ține-o departe de prietenii tăi." Clara a scris, făcând o trimitere evidentă către tatăl ei: "O țin departe de bărbații nemernici care părăsesc o zeiță ca mama."

Până acum, Clara a încercat să-și tempereze criticile la adresa tatălui ei celebru, dar n-a rezistat să n-o atace pe partenera acestuia, pe care a numit-o "gunoi".
Ulterior, și-a cerut scuze și a transmis un mesaj despre părintele său: "Suntem incredibil de apropiați și în ciuda faptului că nu suntem deloc de acord cu modul în care au decurs lucrurile, îl voi iubi mereu și sper că e fericit, înțelegeți?".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod