Kim Kardashian își mărește familia: Starleta va avea un băiețel cu ajutorul unei mame surogat

Vedeta a dezvăluit că speculațiile despre acest subiect au apărut după ce a s-a îmbătat la petrecerea de Crăciun și le-a spus unor invitați că va mai avea un copil.
Kim Kardashian a anunțat în emisiunea "Watch What Happens Live" că va avea în curând al patrulea copil. Întrebată de gazda show-ului de televiziune, Andy Cohen, dacă ea și soțul său vor deveni din nou părinți, Kim a confirmat: "Da. E un băiat", a spus ea.

Vedeta a dezvăluit că speculațiile despre acest subiect au apărut în urmă cu două săptămâni, după ce a s-a îmbătat la petrecerea de Crăciun și le-a spus unor invitați că va mai avea un copil: "M-am îmbătat la petrecerea de Crăciun și le-am spus câtorva oameni.
Nu-mi amintesc cui, fiindcă eu nu mă îmbăt niciodată."


Kim Kardashian a născut natural doi dintre cei copii - o fetiță, North, acum în vârstă de cinci ani, și un băiat, Saint, în vârstă de trei ani. Al treilea copil, o fetiță pe nume Chicago, a fost adus pe lume de o mamă surogat, în ianuarie anul trecut, după ce vedeta a avut nașteri cu complicații și medicii i-au spus că o sarcină i-ar pune viața în pericol.

La începutul lunii au apărut speculații potrivit cărora Kim și Kanye așteaptă al patrulea copil, care se va naște cu ajutorul unei mame surogat, notează Daily Mail.
Presa americană a scris că atât Kim, cât și Kanye, sunt fericiți că pot avea doi băieți și două fetițe. "Mama surogat are o sarcină avansată. Ar putea naște în mai și totul bine", a spus o sursă citată de E! News. "Kim și Kanye știau de ceva timp și sunt foarte încântați. Aveau un embrion masculin rămas și se bucură că a mers fertilizarea. Kim și-a dorit întotdeauna patru copii și se simte perfect să aibă doi băieți și două fetițe", a mai spus persoana citată.

Conform TMZ, Kim și Kanye au acum o altă mamă surogat decât cea care a adus-o pe lume pe Chicago, întrucât aceasta a născut propriul copil în ajunul Crăciunului.

Potrivit tabloidului online american, Kanye West i-a plătit 45.000 de dolari primei mame surogat şi i-a interzis să fumeze, să ia medicamente, să facă băi fierbinţi, să-şi usuce părul ud cu uscătorul electric şi să mănânce peşte crud în timpul sarcinii.

Kim Kardashian și Kanye West și-au anunțat rudele și prietenii că vor avea al patrulea copil, iar Kim pregătește acum o petrecere pentru a sărbători evenimentul, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod