Bebelușii amfibie: Înoată mai bine decât merg - FOTO

Tot mai mulți părinți înțeleg că înotul practicat de la vârste fragede contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Iar cei mici se adaptează rapid la mediul acvatic - unii dintre ei se descurcă mai bine în apă decât pe pământ.
Potrivit specialiștilor, înotul contribuie la dezvoltarea unor abilități importante pentru copii, precum inteligența, simțurile percepției și al echilibrului, coordonarea. Iar tot mai mulți părinți își duc copiii mici la cursuri de înot pentru ca aceștia să deprindă cât mai timpuriu tehnicile elementare care să-i ajute apoi să stăpânească perfect acest sport.

În Istanbul, această tendință este tot mai răspândită, iar unii părinți vin cu copii în vârstă de două luni la cursurile speciale de înot.
Micuții se descurcă de minune în apă, căpătând imediat bucuria de a se juca în bazin.

În unele zile și săptămâni, copiii primesc la lecțiile de înot costume colorate, create special pentru a-i atrage și pentru a-i face să se bucure mai mult de această activitate, relatează Abaca Press.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod