Ce frumuseți! Casele cu cele mai frumoase uși de intrare din Londra


Frumusețea unei case răzbate încă de la intrare. Un cont de Instagram reunește imagini cu cele mai frumoase uși de exterior din Londra.
Bella Foxwell a surprins frumusețea capitalei engleze merg pur și simplu pe străzi și fotografiind uși de intrare. Pe pagina ei de Instagram, intitulată "The Doors of London" / "Ușile Londrei", nu te mai saturi să admiri fațadele cochete ale caselor, decorate simplu, cu mult bun gust.

"Am deschis contul în urmă cu doi ani și jumătate, ca o provocare", a scris Foxwell. "Înainte de a începe, petrecusem anul anterior construind conturi pentru branduri importante și am vrut să văd ce ar ieși dacă aș începe să fac ceva și pentru mine.
Cum eram obsedată de uși, mi s-a potrivit foarte natural nișa asta"
, a continuat ea.

De la străzile pitorești din Notting Hill până la districtul vioi Brixton, colecția tot mai mare realizată de Bella Foxwell a ajuns să fie apreciată de peste 38.000 de admiratori. Bored Panda a publicat o amplă galerie foto cu ușile de intrare ale caselor din Londra, pozate de Bella, iar frumusețea lor te face să-ți dorești să vizitezi capitala Marii Britanii. Sau măcar să ai o asemenea ușă la intrare...

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod