De ce s-a vândut o magazie veche cu 1,2 milioane de dolari: Fațada e banală, dar interiorul face toți banii!

O magazie din anii '50 a devenit cea mai intreresantă locuință din orașul australian Brisbane. Imaginile arată de ce s-a vândut recent cu peste un milion de dolari.
După un amplu proces de renovare, o magazie industrială veche de mai bine de o jumătate de secol a devenit o locuință neconvențională. Dacă vă întrebați cum e posibil ca un asemenea spațiu să devină cea mai cool casă din Brisbane, aruncați o privire înăuntru, privind fotografiile publicate de Bored Panda, și veți înțelege.

Magazia a fost construită în anii '50 și are o fațadă obișnuită, care nu atrage deloc atenția. În schimb, interiorul în stil industrial face toți banii - cu două dormitoare uriașe, pereți din cărămidă care dau un aspect vintage, podea din beton și grinzi la vedere, această casă îți ia imediat ochii.
Obiectele vechi au căpătat alt scop, de exemplu un seif vechi a fost transformat într-un dressing interesant.

Și stați să vedeți baia - o încăpere în care predomină roșul. Există chiar și un spațiu pentru fitness, dar și o curte interioară foarte frumoasă, unde îți poți bea liniștit cafeaua în timp ce bucuri de soare.

Alte avantaje care au atras potențiali investitori au fost ieșirile la două străzi și spațiul interior deschis, fără pereți, care permite amenajarea după bunul plac.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod