Alex Mocanu si Raul Gheba, Opening Act-ul pentru Mega-show-ul de Stand-Up “100% pareri”

Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul “100% pareri”!

Asa cum si-au obisnuit publicul de la show-ul sold-out de anul trecut, incing atmosfera cu invitati care mai de care mai plini de pareri. Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba. “De 5 ani, de când fac stand-up, tot spun povesti din viata mea. ADEVARURI din viata mea. Ei bine, trebuie sa realizez si eu odata ca sunt roman si sa incep sa imi dau cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc. Va fi o placere sa fac asta la show-ul 100% PARERI de la Sala Palatului, unde Teo, Vio si Costel vor strange zeci de mii de oameni.

Parerea mea…”, spune Alex.


Intrebat despre momentul 16 februarie de la Sala Palatului, Raul Gheba afirma: “Este probabil al treilea cel mai emotionant moment din viata mea de la Sala Palatului, dupa concertul Ricchi e Poveri si expozitia aia de pisici unde am văzut niste motanasi foarte draguti. Abia astept sa-mi dau cu parerea despre 100% pareri.”


Biletele:
Categoria 1 - 120 lei
Categoria 2 – 100 lei
Categoria 3 – 80 lei
Categoria 3 - 50 lei


Ele pot fi achizitionate prin: iabilet, Eventim, Myticket, Bilete.ro, Bilet.ro, Blt, Entertix





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod