30 de femei care au renunțat să-și mai vopsească părul. Te vor convinge să faci la fel!

Părul alb este asociat cu înțelepciunea în numeroase culturi. Dar în societatea modernă, femeile duc o luptă cruntă cu firele de păr albe și investesc o avere de-a lungul vieții în produse pentru colorarea părului.
Încă de la apariția primelor fire de păr albe, femeile se simt presate să se vopsească. Dar acest lucru începe să se schimbe treptat. Părul alb și grizonat este în tendințe, iar tot mai multe femei îndrăznețe aleg să-și pună firele albe în valoare. 

În unele cazuri albirea apare la o vârstă fragedă, uneori încă din adolescență. Iar persoanele care albesc prematur încep să transforme într-o calitate acest detaliu văzut până de curând ca un defect.

Martha Truslow Smith este o tânără în vârstă de 26 de ani care a creat un cont de Instagram special pentru a susține persoanele cu părul alb, care au decis să nu se mai vopsească. 

"Principalul motiv pentru care am creat Grombre este acela de a da naștere unui alt tip de dialog despre părul alb și să aflu răspunsuri la unele dintre întrebările mele: 'Este adevărat că părul alb este urât, mă face să par bătrână și este un defect? Am 26 de ani.
Dacă este adevărat, atunci cum mă voi simți la 40, 50 sau 60 de ani?' Vreau să schimb modul în care ne gândim la ceea ce considerăm că este 'frumos'. Avem lucruri mai importante de făcut decât să ne irosim timpul, energia și banii pentru a ne schimba în funcție de ceea ce cred alții că este frumos", a declarat Martha pentru Bored Panda.

Descoperă 30 de femei care au renunțat să-și vopsească părul și au început să-și iubească firele albe.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod