Nicole Kidman ne arată obrazul: Cum reușește vedeta să arate perfect la 51 de ani

Actrița australiană și-a arătat chipul fără riduri într-un selfie postat pe Instagram după gala Globurilor de Aur.

Cunoscută pentru tenul ei fin ca porțelanul, Nicole Kidman demonstrează încă o dată că își permite să sfideze timpul. Într-o fotografie pe care a postat-o pe Instagram luni, la o zi după gala Globurilor de Aur, desfășurată duminică seară, vedeta își arată chipul superb, fără niciun rid. "Ce seară frumoasă la Globurile de Aur, felicitări tuturor! Acum un an am intrat pe Instagram! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru distracție", a scris vedeta care arată ca la 30 de ani.

Cu un machiaj care o definește foarte bine, Nicole s-a pozat de aproape, cu obrazul drept spre camera foto, zâmbind fără să lase nici măcar un rid să atenteze la perfecțiunea sa.



Vedeta a avut o apariție impresionantă la gala Globurilor de Aur de duminică seară, unde a venit cu soțul ei, cântărețul Keith Urban. Îmbrăcată într-o rochie roșie burgund, lungă până la podea, o creație semnată de Michael Kors, la care a accesorizat o gentuță argintie în formă de minge, Nicole Kidman a strălucit pe covorul roșu al galei de la Los Angeles.
Keith era îmbrăcat cu pantaloni negri cu o dungă laterală neagră, cămașă albă cu papion și un sacou negru.

Nicole Kidman a fost nominalizată la categoria "Cea mai bună actriță într-un film dramă" pentru rolul ei din "Destroyer".
Trofeul a fost cucerit de Glenn Close, care a fost distinsă pentru interpretarea din "The Wife".

În urmă cu mai bine de un deceniu, actrița australiană a negat că ar fi făcut o operație estetică și a spus că aspectul tânăr al tenului ei se datorează stilului de viață sănătos pe care îl are: "Să fiu sinceră, sunt complet naturală. Port ochelari de soare și nu fumez, am grijă de mine. Sunt foarte mândră să spun asta", declara Nicole într-un interviu publicat în 2007 de revista Marie Claire.

Nicole Kidman a admis în trecut că a folosit Botox, care generează efectul binecunoscut de "îngheţare" a feţei, dar a precizat că a renunţat la această soluţie.
"Am încercat tot felul de lucruri, dar în afară de sport şi de o alimentaţie bună nimic nu a făcut diferenţa. Am încercat chiar şi Botox, dar nu mi-a plăcut cum arăta chipul meu după aceea. Acum nu-l mai folosesc şi îmi pot mişca din nou fruntea", a mărturisit ea în 2011, într-un interviu pentru TV Movie magazine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod