Cea mai proastă idee a unui hoț: A încercat să jefuiască o luptătoare

Polyana Viana (26 de ani) i-a arătat de ce e în stare unui individ care a încercat s-o jefuiască.
Polyana aştepta o maşină comandată prin aplicaţia Uber, în faţa unui complex de apartamente din Jacarepagua, Rio de Janeiro, în jurul orei 20:00, când a fost abordată de un individ. "S-a aşezat lângă mine, m-a întrebat cât e ceasul, i-am spus, însă am văzut că nu vrea să plece. Am vrut să-mi mut telefonul, însă el mi-a spus: <<Dă-mi telefonul. Nu încerca să reacţionezi pentru că am o armă>>. Era prea aproape de mine şi m-am gândit că dacă are o armă nu va avea timp să o scoată. Aşa că l-am lovit de două ori cu mâinile şi o dată cu piciorul, el a căzut şi i-am spus: <<Acum aşteptăm poliţia>>", a povestit Viana pentru site-ul MMA Junkie.

Dana White, președintele UFC, a publicat o fotografie în care se vede clar bilanțul confruntării - individul care a încercat să o jefuiască pe Polyana avea fața tumefiată, plină de răni. Într-o altă imagine se vede "arma" cu care o amenințase, un pistol din... carton. Atât de sigur pe el a fost agresorul, încât s-a gândit că întunericul, tupeul și o armă falsă din carton sunt de ajuns pentru a-și intimida ținta, dar a avut parte de surpriza vieții lui.

După ce l-a doborât din câteva mișcări, fără ca hoțul să aibă vreo reacție, Viana le-a cerut trecătorilor să cheme poliția. "După ce a luat repede niște pumni, m-am gândit că s-a speriat. Așa că n-a mai reacționat. M-a rugat să-l las să plece, susținând că m-a întrebat cât e ceasul, și i-am zis: <<M-ai întrebat pe naiba>>. Când a văzut că mă enervez, de speriat ce era, mi-a zis să chem poliția, îi era frică să nu-l iau iar la bătaie", a povestit luptătoarea.

Polițiștii l-au dus pe hoțul ghinionist la spital, iar Viana a aflat apoi că acesta tocmai fusese eliberat după a ce a comis altă infracțiune.

Nu-i prima oară când luptătoarea e nevoită să se apare singură în Brazilia, o țară în care jafurile comise cu violență asupra femeilor sunt ceva obișnuit. Viana a mai ripostat la fel de dur când un hoț a încercat să-i fure telefonul, în orașul ei natal, Belem. "A încercat să mi-l ia din mână și când l-am lovit în față s-a speriat. Atunci m-am speriat și eu. Nu știu dacă m-am speriat fiindcă erau doi. Eram și eu speriată, dar cred că el era mai speriat ca mine și a sărit pe motocicletă și duși au fost", a povestit ea.

Viana are zece victorii, din care patru prin KO, şi două înfrângeri în cariera din artele marţiale mixte, așa că oricine încearcă să o atace realizează aproape instantaneu că a fost o idee proastă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod