De ce costă această casă peste 7,5 milioane de dolari: Interiorul explică prețul

Privită din afară, pare o casă obișnuită. Dar interiorul ca-n povești explică pe deplin de ce costă aproape opt milioane de dolari.
Dragoni, bătălii epice și aventuri provocatoare. Frumusețea nuvelelor fantasy este că te pot duce în alte lumi, dar cum ar fi dacă ai putea trăi un vis în fiecare zi? Ei bine, un artist din Oregon și totodată dezvoltator imobiliar, Ed Bemis, a transpus această dorință în realitate.

Pitită între dealurile din Ashland, Oregon, Shining Hand Ranch este o casă parcă desprinsă din cărțile de povești. Casa a fost ridicată și decorată în întregime cu sprijinul unor artiști locali, cu materiale ecologice, iar interiorul include piese lucrate manual, ceea ce face ca această locuință să fie unică.


Detaliile din decorațiunile interioare au necesitat multă muncă, talent și răbdare. Bemis a lucrat un an și jumătate pentru a crea ușa arcuită din lemn de la intrare, relatează Bored Panda.

Întreg interiorul acestei proprietăți, cu o suprafață de 825 de metri pătrați, este decorat în stil fantasy, predominând lemnul de arțar și de cireș, prelucrat astfel încât dă impresia că pădurea se prelinge înăuntru. Scara interioară a fost realizată din lemn de manzanita, un copac indigen, iar artiștii au încorporat diverse elemente fantastice, precum păsări, pești si, desigur, dragoni.
 

Baia are pereții și podeaua acoperite cu gresie albastră, cu modele inspirate din picturile lui Van Gogh, iar casa, inclusiv piscina, aflată într-o clădire separată, este încălzită cu energie geotermală.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod