La mulți ani, Kate Middleton! 37 de imagini care dovedesc că moștenirea Prințesei Diana e pe mâini bune

Ducesa de Cambridge împlinește miercuri 37 de ani. Aceste imagini surprind modul în care Kate a preluat moștenirea Prințesei Diana, continuând să întinerească familia regală britanică și să-i confere un plus de strălucire.

A fost un an plin pentru ducesa Katherine: în aprilie 2018, ea a adus pe lume al treilea său copil, prințul Louis, și s-a ocupat de creșterea prințului George și a prințesei Charlotte, ducând la bun sfârșit o mulțime de angajamente publice. În 2019, mai precis în luna mai, Charlotte va împlini patru ani și va începe școala în septembrie, când i se va alătura fratelui ei mai mare, George, la școala Thomas's Battersea. George va împlini șase ani în iulie, iar Louis va face un an pe 23 aprilie.



În 2018, Kate a devenit mătușă după ce sora ei, Pippa Middleton, a născut un băiețel, Arthur, și va mai avea un nepot în primăvară, când Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți.

Miercuri, la împlinirea a 37 de ani, Kate Middleton poate fi mândră de realizările sale semnificative pentru familia sa, pentru casa regală și pentru oamenii simpli care pur și simplu o adoră, așa cum au adorat-o pe Prințesa Diana.

Cu stilul său și cu tot talentul pe care le-a pus în slujba monarhiei și societății britanice, Kate Middleton este urmașa îndreptățită a Dianei, continuând să confere un spirit tânăr și eleganță casei regale.

Simplitatea și bunul gust care o caracterizează sunt vizibile și în aniversarea discretă pe care o are de ziua ei. Kate își va serba ziua de naștere împreună cu soțul său, William, și cei trei copii, relatează Daily Mail. "Mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase de ziua Ducesei de Cambridge", se arată într-un mesaj publicat pe Twitter de Palatul Kensington.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod