Michael Jackson nu scapă nici după moarte de acuzaţiile de abuz sexual: Noi dezvăluiri prezentate într-un film

Documentarul "Leaving Neverland", despre acuzaţii de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, va fi prezentat la festivalul de film Sundance. Administratorii moștenirii megastarului susțin însă că e o tentativă patetică de a face bani de pe urma lui Michael.

Produs şi regizat de Dan Reed, "Leaving Neverland" a fost inclus în lineup-ul Sundance Film Festival, care va avea loc între 24 ianuarie - 3 februarie. Fondat de Robert Redford în 1978, Sundance este cel mai important festival de film independent din SUA.

Documentarul arată cum Michael Jackson, aflat în vârful carierei, a început, se pare, o relaţie cu doi băieţi, în vârstă de șapte şi zece ani, şi familiile acestora. Cei doi, care acum au peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de starul pop.

Interviurile luate celor două presupuse victime şi familiilor lor fac ca "Leaving neverland" să fie "un portret al exploatării susţinute şi al decepţiei, care documentează puterea celebrităţii care permite unei figuri respectabile să se infiltreze în vieţile unor copii fani şi ale părinţilor lor", se arată în descrierea documentarului.

Numele acuzatorilor lui Michael nu au fost dezvăluite în documentar, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Neverland" este ferma din Santa Barbara (California) pe care Jackson o deţinea şi unde a locuit între 1988 şi 2003.

Proprietatea a fost în centrul atenţiei în anul 2003, când au apărut la adresa lui Michael Jackson acuzaţii de molestare făcute de un băiat în vârstă de 13 ani.

Într-un comunicat emis miercuri, administratorii averii megastarului au denunțat documentarul, numindu-l "încă o producţie cumplită, într-o încercare scandaloasă şi patetică de a exploata şi de a face bani de pe urma lui Michael Jackson".

În 2005, Jackson a fost achitat de un juriu de toate cele 14 capete de acuzare referitoare la posibile agresiuni sexuale.

În 2016, publicația americană Radar Online anunța că a intrat în posesia unui raport al poliției realizat în anul 2003, în urma unei percheziții care a avut loc la complexul Neverland Ranch, locuința megastarului din Santa Barbara.

Percheziția s-a desfășurat în cadrul investigațiilor pentru procesul care l-a vizat pe Michael Jackson în 2003, atunci când un băiat în vârstă de 12 ani a depus mărturie, acuzând că a fost abuzat sexual şi agresat de cântăreţ.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod