Nu există copii-problemă! Există părinți-problemă!

În clasa copilului meu există un ”copil-problemă”, așa cum le place tuturor să eticheteze un copil care lovește în stânga și-n dreapta, aruncă cu scaune, bate, jignește, rupe cărți și caiete sau urlă în timpul orelor.

Cum scapi rapid de mirosul de țigară. Trucul simplu și eficient

Într-o casă, parcă nimic nu e mai supărător decât mirosul de țigară sau mirosul de arsură. Dacă în ceea ce îl privește pe cel din urmă, ne confruntăm cu el destul de rar, doar atunci când uităm mâncarea pe foc, de exemplu, mirosul de țigară este mereu prezent într-o casă de fumători.

Adevărul despre copiii singuri la părinți. Ce spun specialiștii

De multe ori, copiii singuri la părinți sunt etichetați ca fiind răsfățați, egoiști și că nu acceptă compromisuri. Există numeroase dezbateri pe această temă. Dar care este adevărul?

Ce greutate este sigură pentru un ghiozdan? Învață cum să-ți protejezi copilul

Oare ce greutate trebuie să aibă un ghiozdan pentru a nu cauza probleme copiilor? Experții au formulat recomandări clare pentru ghiozdanele purtate pe spate, precum și pentru cele tip troler. Aplică regulile care te ghidează pentru a reduce riscurile pentru sănătatea copilului tău.

Cum scăpăm de tradiționalul "o zi la grădi/școală, două acasă". Ce ar trebui să știe fiecare mamă

Povestea ”o zi la școală/grădi, două acasă” nu e străină pentru niciun părinte. Din experiența mea, de mamă cu copil în primii ani de școală, aș putea spune că lucrurile cu adevărat tragice sunt în perioada grădiniței.

Trucuri pentru șorici fraged. De la tăierea porcului, până la servire

Nu există Crăciun fară șorici, dar cum faci să îl servești cât mai moale și mai gustos pe masa pregătită pentru familie și prieteni? Îți prezentăm câteva trucuri pentru șorici fraged, de aplicat de la tăierea porcului, până la servirea acestui preparat.

Case mansardate cu scară interioară. Trei locuințe de vis

Casele cu mansardă sunt locuințe economice și confortabile, cu un design plăcut și armonios, care poate varia foarte mult în funcție de preferințele fiecăruia. Pot avea balcoane acoperite mari sau lucarne pitorești de diferite forme. Vă prezentam trei modele de case mansardate cu scară interioară, cu dimensiuni și facilitați pentru familii cu diferite nevoi.

Modele de case joase. 3 locuințe simple, dar minunate atât la exterior, cât și la interior

Locuințele pe un singur nivel sunt mai economice și pot fi foarte elegante, indiferent de suprafață. Vă prezentăm trei modele de case joase, cu un design simplu și plăcut și cu spatii confortabile atât la interior, cât și la exterior.

Trucuri pentru a scăpa de mucegai. Elimină cauza și petele

Mucegaiul poate apărea în casă pe diverse suprafețe, de la pereți, la mobilă, covoare și haine, dar și în interiorul pereților sau pe țevi care picură.

Cum reducem praful din casă și-l curățăm mai cu spor. Opt sfaturi practice

Praful din casă este o problemă perpetuă, cu atât mai necesar de gestionat cu cât aveți și o sensibilitate sau chiar alergie la praf.

Cum amenajezi o bucătărie mică. 25 de idei deosebite

O bucătărie mică poate fi o adevărată provocare, însă dacă ținem cont de câteva reguli, putem transforma încăperea într-un spatiu primitor și foarte eficient.

Dispunerea camerelor în casă – reguli pentru o casă ca la carte

Probabil nu vă este greu să reperați în materialele noastre importanța luminii naturale subliniată în diferite ipostaze.

Case cu garanție pe viață, gata în 90 de zile. Etapele construcției unei locuințe pe structură metalică

Vă prezentăm cei 8 pași pe care trebuie să îi urmați pentru a ridica o casă rezistentă pe structură metalică.

Cum să pui grâu la încolțit de Sfântul Andrei și să-l folosești pentru decor

De Sfântul Andrei, tradiția spune că fiecare membru al familiei trebuie să pună grâu la încolțit în câte un vas.

Cum să îți speli geaca de iarnă. Cea mai bună și simplă metodă

Curățarea gecii de iarnă poate fi dificilă, dacă materialul din care este realizată este pretențios, motiv pentru care majoritatea dintre noi optăm să ducem gecile de iarnă și paltoanele la curățătorie.

Secrete pentru un cozonac pufos. Cum să faci cel mai bun cozonac

Cozonacul este un preparat tradițional nelipsit de la mesele de Sărbători. Și, cum se apropie Crăciunul, gospodinele trebuie să afle câteva secrete pentru un cozonac pufos!

Ce poți face cu aspirina – 6 utilizări neștiute

În copilărie și adolescență era remediul universal, mai ales când răceam și nu aveam la îndemănă opțiunile diverse din prezent. Dar dincolo de această consacrată utilizare, aspirina poate juca roluri diverse în gospodăria noastră, de la curățenie până la grădinărit sau chiar parte a rețetelor de înfrumusețare. Iată ce poți face cu aspirina în câteva exemple concrete.

De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, Palatul Cotroceni se colorează în albastru pentru copii

Pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la drepturile copilului, UNICEF celebrează pe 20 noiembrie Ziua Internațională a Drepturilor Copilului la nivel global.

Cum zugrăvim fără să lăsăm urme. Pașii de urmat când dai cu lavabilă

V-ați hotărât să schimbați culoarea pereților și să va ocupați singur de asta. Ați ales culoarea, v-ați luat echipamentul necesar, nu trebuie decât să treceți la treabă. Iată cum zugrăvim fără să lăsăm urme, urmând anumite etape și respectând câteva reguli de bază.

Ce NU aș fi vrut să aud de la părinții mei când eram copil

Pentru foarte mulți oameni, copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieții. Chiar și pentru cei care au trecut prin momente dificile, care au fost copii în perioade tulburi și triste.