Omul modern n-ar fi devenit realitate fără invenția aragazului

Oamenii de știință spun că evoluția omului a început în momentul descoperirii focului. Capabil să gătească vânatul, strămoșul nostru n-a mai avut nevoie de un maxilar pronunțat, iar sistemul său digestiv n-a mai fost atât de solicitat.

Mașini de spălat vase: tipuri, categorii, diferențe

Mașinile de spălat vase sunt electrocasnicele care au cunoscut cea mai mare creștere în opțiunile de cumpărare ale românilor în ultimii ani. Motivul? În primul rând, pentru că o mașină de spălat vase poate aduce mai multe beneficii, printre care reducerea timpului petrecut în bucătărie, dar și economia de apă și de detergent de vase.

4 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bani

Vestea bună este că diferența dintre salariile femeilor și cele ale bărbaților începe să scadă. De exemplu, în Marea Britanie diferența este de 8,6 procente.

Au scăpat de sub control: 15 copii care le dau emoţii părinţilor

Tăcerea îndelungată a copiilor poate părea suspicioasă în cele mai multe dintre cazuri.

Expunerea la lumina naturală îți poate îmbunătăți starea de spirit

Vremea este posomorâtă și mulți dintre noi se resimt financiar după perioada sărbătorilor de iarnă. Nu e de mirare că ne simțim puțin mai apatici.

10 utilizări surprinzătoare pentru uleiul de măsline

Credeai că uleiul de măsline este rezervat pentru salate sau sosuri? Are multe alte utilizări, care te vor ajuta să economisești timp și să fii mai relaxat.

Sfaturi de viaţă pentru părinţi: 15 idei geniale

Copiii ne fac fericiţi, dar, de asemenea, fac multă mizerie în casă şi strică orice văd în jurul lor!

35 de căţeluşi care îţi vor topi inima

Uneori, cu toţii avem nevoie de ceva care să ne binedispună. Şi ce poate fi mai bun decât să vezi feţele acestor căţeluşi adorabili?

Pot câinii să mănânce vinete?

Deși fac parte din categoria legumelor, probabil că nu ești sigur dacă este indicat ca și câinii să mănânce vinete. Află dacă ar trebui sau nu să incluzi vinetele în meniul câinilor.

De ce nu ar trebui să stai încălțat în casă

În multe dintre familiile americane, oamenii stau încălțați în casă. Diminețile și le petrec în cele mai multe situații în șosete, dar odată ce se încalță cu pantofii sau adidașii pentru exterior, aceste încălțări rămân până seara în picioare.

7 plante care atrag energia pozitivă în casa ta

Mulţi experţi consideră că anumite plante atrag energia pozitivă, reduc stresul şi asigură un sentiment de bunăstare şi armonie.

Animale din baloane: Creaţiile acestui artist sunt uimitoare!

Toată lumea şi l-ar dori pe artistul japonez Masayoshi Matsumoto la petrecerea de ziua lor.

Cum să îţi decorezi baia: 20 de idei din care să te inspiri

Chiuveta este o parte foarte importantă a băii, atât pentru utilitatea ei, cât şi pentru stilul şi pata de culoare pe care le oferă.

Jucării de pluş cu viaţă: 20 de animale pufoase

Nimeni nu poate rezista în faţa acestor animale pufoase, sunt incredibile!

Pot câinii să mănânce smochine?

Poate te-ai întrebat dacă este în regulă să-i dai câinelui tău să guste smochine sau ce să faci dacă deodată observi că a furat câteva de pe masă.

Cum să decorezi corect. 5 elemente pe care să le folosești în orice cameră

Atunci când decorăm o cameră, vrem să ne asigurăm că acoperim toate elementele de bază - de la mobilier precum canapea sau măsuțe de cafea și până la textile așa cum sunt covoarele și perdelele, dar și elemente mici precum plante sau decorațiuni.

Animale care îşi imită perfect stăpânii! 25 de imagini amuzante

Este binecunoscut faptul că animalele seamănă cu stăpânii lor.

15 imagini înainte și după cu animale care au crescut împreună. Sunt înduioșătoare!

În mod sigur ai auzit de unele prietenii mai puțin obișnuite între animale din specii diferite

Cum să cureți corect plita pe inducție, plita vitroceramică și plita electrică

O plită curată poate schimba aspectul întregii bucătării. O plită curată poate face bucătăria să pară mai curată, mai puțin aglomerată și mai puțin plictisitoare. Din păcate, plitele se murdăresc foarte ușor, indiferent dacă este vorba despre apa clocotită care dă pe dinafară din oala cu cartofi sau de sosul de roșii care devine puțin neliniștit în tigaie.

11 utilizări pentru balsamul de păr

Balsamul de păr nu este destinat exclusiv îngrijirii de după șamponare, ci poate fi folosit cu succes în toată casa pentru a economisi timp și a preveni stresul.