Cum cureți rosturile de la gresie și faianță simplu și rapid

Se spune că baia este cartea de vizită a unei gospodine.

5 greșeli pe care le faci când speli rufele

Unele lucruri le facem cu ochii închiși și parcă ne-am născut învățați să le facem, însă deși par lucruri banale, există cazuri în care facem greșeli în activitățile noastre, fără să ne dăm seama.

Cum se curăță pereții dați cu vopsea lavabilă fără efort

Pereții dați cu vopsea lavabilă sunt, după cum spune numele produsului, ușor de spălat.

Povestea omului care a rămas să vorbească singur..

Am cunoscut la un moment dat un cuplu care m-a impresionat. Erau rude ai prietenei ai prietenilor și tot așa, destul de îndepărtați de mine, nu aș putea să vă spun exact. I-am cunoscut la o nuntă și m-au impresionat. Aveau ceva special. Poate pentru că una dintre prietenele mele îmi povestise în mai multe cuvinte despre ei.

Barbie a lansat păpușa fără gen. Nu este nici fată, nici băiat

Mattel, compania care a creat brandul Barbie, a lansat o păpușă care nu are niciun gen. Este prima păpușă din lume care promovează neutralitatea de gen, potrivit companiei.

Atât de realiste, încât ți-e greu să crezi că sunt comestibile: 20 de torturi spectaculoase

Ce pot avea în comun o pereche de adidași, o ceapă și un dinozaur? Toate pot fi transformate în prăjituri!

Până la urmă, ce vor bărbații? Ciorbă sau prințese?

Am povestit acum câteva zile despre conversația auzită în timp ce așteptam, la cumpărături, să-mi vină rândul la casă. Tipa din fața mea vorbea la telefon cu, cel mai probabil, o prietenă, despre ce înseamnă să fii femeie adevărată.

E plină lumea de prințese care nu știu să facă o ciorbă!

Să mă scuzați că vă scriu așa nervoasă. Tocmai am venit de la cumpărături și, cât mi-am așteptat rândul la casă, am auzit un crâmpei de conversație telefonică. Tipa din fața mea vorbea, cel mai probabil, cu o prietenă. Vorbeau despre o altă tipă care nici nu e femeie, că umblă neîngrijită, că iese din casă cu părul nearanjat și că și unghiile le are ”nașpa”.

Am obosit să fiu femeie!

Am de băgat o a doua mașină la spălat, am întins rufele din prima cu câteva întreruperi să nu mi se prindă mâncarea de cratiță, am dat superficial cu aspiratorul și trebuie să mă ocup de hainele de școală ale copilului pentru mâine, să pun masa, să-l ajut să se spele, să stau cu el să adoarmă.

6 metode naturale de albire a hainelor

Cu toții avem haine albe în dulap, cămăși sau tricouri și rochii vaporoase de vară. Problema multora dintre ele este că, de-a lungul timpului, s-au îngălbenit!

Experiment. 15 din 17 copii au plecat din parc cu un străin, deși știau că nu ar trebui

În vara 2019, organizația numită "Lisa Alert", care se ocupă de problema copiilor dispăruți, a realizat un experiment social în localitatea Saratov din Rusia.

Metoda de 30 de minute care te ajută să faci curățenie mai ușor. Este virală pe Instagram!

Te enervează faptul că îți petreci o bună parte din weekend făcând curățenie? Nu ești singura. Cele mai multe persoane au obiceiul de a amâna curățenia pentru zilele libere. Dar poate fi frustrant să muncești în loc să te relaxezi în weekend.

Ce să cauți la un storcător de fructe

Dacă vrei să găsești un storcător de fructe cu funcțiile esențiale pe care le dorești, dar să te și încadrezi într-un buget, iată câteva dintre caracteristici care trebuie luate în considerare înainte de a lua decizia finală de achiziție.

Cele mai importante lucruri pe care copiii ar trebui să le știe ca să-și apere viața

Cazul Alexandrei, fetița răpită și ucisă de criminalul din Caracal, ne arată încă o dată că în această țară suntem pe cont propriu. Nici măcar cei pregătiți să ne salveze nu o fac. Sunt atât de incompetenți și nepăsători încât tot ce poți face este să te rogi la Dumnezeu să nu ai nevoie vreodată de ajutorul lor.

Mamele căsătorite sunt ca și singure. Dar tații cu ce se ocupă?

Am citit de curând un studiu realizat în 2018 pe un eșantion de peste 20.000 de mame căsătorite și mame singure din Statele Unite. Se pare că în ciuda părerii generale, mamele singure au mai mult timp liber pentru ele și dorm mai mult decât mamele căsătorite.

Aspectele de care trebuie să ținem cont când dorim o mașină de spălat rufe nouă

Când vine vorba de electrocasnice, lumea se împarte în două categorii.

5 lucruri pe care să nu le oferi drept cadou de nuntă

Probabil că dedici timp și atenție alegerii cadoului pentru fiecare nuntă la care participi. Experții îți dezvăluie ce nu ar trebui să oferi cuplului pentru a evita să irosești banii și să creezi o situație jenantă.

Mașina de tocat carne, aparatul care te ajută să gătești o mulțime de feluri de mâncare

Unul dintre cele mai la îndemână aparate pe care le poți avea în bucătărie este o mașină de tocat carne, care te va ajuta să prepari cele mai gustoase feluri de mâncare, atât din cele tradiționale, cât și din cele exotice.

Cum să protejezi mediul înconjurător în timp ce-ți organizezi nunta

Organizarea nunții tale presupune cumpărarea florilor, a elementelor de decor, a diferitelor preparate și băuturi dar te-ai gândit ce impact poate avea acest eveniment asupra mediului înconjurător? Descoperă cum să-ți planifici nunta fără să ai un efect nociv asupra mediului sau să-ți depășești bugetul.

Cum am gătit prima mea pizza de la zero şi ce a ieşit

Nu trebuie să te pricepi prea mult la gătit ca să faci o pizza de la cap la coadă acasă!