Paşte Fericit: 5 reţete pentru o masă îmbelşugată

Unul dintre preparatele obligatorii de pe masa de sărbătoare este cu siguranță friptura de miel. Îţi propunem un preparat aparte cu dulceaţă şi plante aromatice.

Şi bărbaţii au suflet. Sinceritatea într-o relaţie trebuie să fie cu măsură

Sinceritatea e importantă într-o relaţie, dar nu cu orice preţ. Te sfătuiesc să nu-i spui niciodată partenerului tău că ai flirtat cu alt bărbat, că te-ai îndrăgostit sau că ai făcut dragoste.

Sterilizarea este BUNĂ! – cea mai recentă campanie de informare lansată sub umbrela PURINA PRO PLAN®

PURINA PRO PLAN® a lansat în perioada 15 martie - 30 aprilie o campanie de informare despre beneficiile sterilizării, împreună cu o serie de specialiști și peste 100 clinici veterinare din București și din țară. Campania include atât acțiuni de informare despre beneficiile de sănătate ale pisicilor în urma sterilizării și importanța alimentației speciale după sterilizare, cât și susținerea proprietarilor în decizia de sterilizare a pisicilor prin acordarea unor carduri...

Şi bărbaţii au suflet. De ce e important să arăţi bine?

Să ştii că la început te-a iubit mult. Chiar dacă nu a avut curajul să-ţi trimită scrisorile de dragoste pe care le-a scris, a făcut-o cel puţin în imaginaţie. Doar ai uitat gesturile tandre, ai uitat zâmbetele lui, cum îţi dădea târcoale, cum te proteja. A venit momentul să ţi le reaminteşti.

Atenţie la căpuşe! Tu ţi-ai deparazitat câinele?

Odată cu venirea primăverii, căpuşele şi paraziţii externi devin un real pericol pentru animale! Pentru că nu-i poţi interzice câinelui tău să se bucure de plimbările prin iarbă, cea mai

Şi bărbaţii au suflet! Ai încredere, s-ar putea să-i placă

Bănuiesc că vrei să ştii totul despre viaţa iubitului tău, dar e oare sănătoasă o astfel de curiozitate? Dacă o să ştii totul, va fi mai bine sau mai rău pentru tine?

Şi bărbaţii au suflet. Compatibilitatea zodiacală nu are nicio treabă cu iubirea. Nu în viziunea lui!

În zilele noastre, femeile nu îi mai întreabă pe bărbaţi ce meserie au şi din ce neam fac parte, cum era pe vremea mamei sau a bunicii.

Draga mamica

Iti multumim frumos pentru participarea la intalnirea online Pampers, pentru ca ai pus intrebari si ai impartasit din experienta ta cu toate celelalte mame.La finalul acestei prime intalniri am tras urmatoarele concluzii:Exista un milion de feluri de parinti.Exista un milion de metode pentru a-ti creste copilul.Exista un milion de cai pe parcursul dezvoltarii.DarCand vine vorba de cresterea unui copil, nevoile lui sunt singurele lucruri care conteaza cu adevarat.Si nimeni nu neaga ca, cele mai importante lucruri pentru fiecare bebelus sunt DRAGOSTEA, SOMNUL LINISTIT si JOACA. Tocmai de aceea,  Pampers va ajuta sa va bucurati, sa sustineti si sa protejati aceste trei lucruri intr-un milion de cai si va doreste sa aveti ani de DRAGOSTE, SOMN LINISTIT si JOACA.Voi ce parere aveti? Sunteti de acord ca DRAGOSTEA, SOMNUL LINISTIT si JOACA sunt la fel de importante pentru fericirea si dezvoltarea sanatoasa a bebelusului sau considerati ca unul din aceste trei lucruri este mai important in cresterea copiului? Daca da, care ar fi acela?

Cuscus cu caise şi somon la grătar

Simplu, fără surplus de calorii şi o bună sursă de acizi graşi omega 3.

Şi bărbaţii au suflet. Când iubirea se pierde şi se câştigă în fiecare zi!

Vestea proastă e că poate iubi mai multe femei în acelaşi timp. Suntem construiţi să împărţim afectivitate cât mai multor doamne în schimbul favorilor sexuale.

Cum arată apartamentul de 5 milioane de dolari al actriţei Jessica Chastain

Actriţa Jessica Chastain, cunoscută pentru rolurile sale complexe din Zero Dark Thirty sau Interstellar, pentru care a şi fost nominalizată la Premiile Oscar, şi-a cumpărat recent un apartament

Şi bărbaţii au suflet. Nu muta povara pe străinul de lângă tine!

S-ar putea ca el să se fi schimbat mult mai puţin decât crezi. Aşteptările tale s-au transformat. Vrei mai mult. Vezi lumea cu ochii unei femei mature. Nu mai eşti puştoaica din urmă cu un deceniu

De ce este recomandat să-ţi sterilizezi pisica? Sfatul expertului

Sterilizarea reduce riscul apariției unor afecțiuni, printre care și infecțiile urinare, cancerul mamar, uterin sau ovarian, crește speranța de viață a pisicii și elimină manifestările

Somnul bebelușului tău

Somnul nostru are mai multe stadii. Atât în cazul adulților, cât și în cel al copiilor, această “arhitectură a somnului” urmează un tipar previzibil de MRO (mișcare rapidă a ochilor) și SUL (somn de unde lente), cele două cicluri alternând la fiecare 90 de minute.

Şi bărbaţii au suflet. Ce alegi? Banii sau dragostea?

E foarte important ca-ntr-o relaţie cu un bărbat cu bani să oferi ceva ce nu poate fi cumpărat. Abia atunci vei juca de la egal la egal. Iar unui astfel de tip îi va fi foarte greu să cumpere sinceritate, prietenie adevărată şi dragoste.

Şi bărbaţii au suflet. Înşelatul se întâmplă des, iertarea, mai rar!

Dacă într-o relaţie toate trăirile sunt limitate de inflexibilitatea unuia sau altuia dintre parteneri, atunci acel cuplu n-are o viaţă prea lungă. Mai devreme sau mai târziu unul dintre ei va încerca şi altceva.

Studiu Google Fashion Shopping. Obiceiurilor românilor atunci când cumpără online

De ce, cum și de unde cumpărăm articole și accesorii vestimentare, dar, la fel de important, cum le căutăm și le alegem. Acestea sunt cele mai importante întrebări la care a încercat să răspundă studiul “Fashion shoppers” al Google, realizat de MillwardBrown, care și-a propus să analizeze comportamentul cumpărătorilor de produse vestimentare și cum folosesc mediul online în acest proces.

Şi bărbaţii au suflet. ”Uită mereu de ziua mea! Mă tem că nu mă iubeşte!”

Ce ţi se întâmplă poate fi frustrant, dar, dacă e băiat bun, ar trebui să-i înţelegi acest defect. Într-o relaţie, nu-l poţi transforma pe partener după chipul şi asemănarea ta

Prima zi acasă

Ziua în care bebelușul vine acasă pentru prima dată este una dintre cele mai fericite zile din viața unui părinte. Însă prima zi acasă vine și cu o grămadă de griji. Iată cum te poți pregăti pentru prima zi acasă fără griji.

Şi bărbaţii au suflet. De ce e atât de porc? M-a părăsit fără să-mi spună nimic!

Acesta e mai mult un strigăt de revoltă al unor femei care au trecut printr-o relaţie nereuşită. Trăim într-o lume în care relaţiile devin tot mai complicate, depind de prea mulţi factori externi ca să mai poată curge liniştit