Maidanezul devenit model. 20 de fotografii de o frumuseţe uimitoare

Un căţel adoptat de pe străzi este dovada vie că soarta oricui se poate schimba radical de la o zi alta.
Atunci când fotograful canadian Troy Moth a decis să se mute în locul său natal, pe insula Vancouver, lăsând în urmă cariera de fotograf de modă din Toronto, a luat cu el un prieten bun, care s-a dovedit a fi un model excelent pentru fotografiile sale. Este vorba despre Nikita, câinele său maidanez, salvat de pe străzi.

În momentul în care a fost găsită, căţeluşa Nikita era slabă, murdară şi atât de sperioasă încât urina de frică atunci când cineva se apropia de ea. Dar în urmă cu patru ani, fotograful canadian i-a oferit un cămin şi multă dragoste, astfel că Nikita s-a transformat într-un câine de o frumuseţe uimitoare, numai bun pentru a deveni un model de succes.

Cu multă răbdare, Troy a ajutat-o pe căţeluşă să fie încrezătoare şi să devină un animal de companie vesel şi îndrăzneţ.
Şi pentru că nu s-a îndurat să o lase nici măcăr o zi singură acasă, Troy s-a plimbat cu Nikita prin toată America de Nord, realizând pe parcurs o serie incredibilă de fotografii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod