Au zis că e prea urât ca să fie iubit. Dar pisoiul Romeo le-a demonstrat contrariul!

Un pisoi care nu își găsea o familie din cauza feței sale neobișnuite a devenit un adevărat star pe internet. Fă cunoștință cu Romeo, motănelul care a demonstrat că iubirea nu trebuie să țină cont de aspectul fizic.
După ce toți frățiorii săi și-au găsit un cămin, iar el a rămas singur, micuțul Romeo era în pericol. Dar Laura Llacer, de la organizația pentru protecția animalelor Santuario Compasion Animal din Spania, l-a salvat.

"În timp ce ne îndreptam spre un loc de unde trebuia să salvăm un animal, am întâlnit un pisoi cu un aspect diferit față de celelalte pisici, din acest motiv fiind respins de toată lumea", a declarat cea care l-a salvat.

"Ne-au spus că nimeni nu dorește să-l adopte pentru că este prea urât.
Dar pentru noi, Romeo este un pisoiaș mic și drăguț, care își dorește să se joace la fel ca oricare altă pisică, iar ceea ce îl face dioferit îl face în același timp special
", a spus Laura.

Romeo s-a născut cu o malformație la față, dar în afară de aspectul său deosebit, este perfect sănătos. "Este cel mai iubitor pisoi pe care l-am întâlnit", a mai spus salvatoarea lui. 

Motănelul portocaliu a fost adoptat de cei care dețin sanctuarul pentru îngrijirea animalelor și s-a adaptat perfect. 

Acesta a fost găsit într-un sătuc din Spania.
"Oamenii de acolo nu înțeleg că a fi diferit nu este o problemă. Sperăm ca prin intermediul lui Romeo să arătăm că orice animal merită să fie salvat", a declarat Laura.

Pe măsură ce a crescut, Romeo s-a transformat într-un motănel cu blana lungă șu pufoasă. La un an după ce a ajuns în adăpost, acesta a devenit mascota centrului, fiind foarte iubit de voluntarii de la sanctuar. Pisoiul despre care s-a spus că este "prea urât" ca să fie adoptat le-a demonstrat tuturor că este iubit și cât se poate de fericit.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod