4 obiceiuri din bucătărie pe care rar le mai întâlnim astăzi

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Tehnologia modernă a simplificat foarte mult munca gospodinelor, însă tot ea este cea care a condus la dispariția unor obiceiuri din bucătărie care erau utile.
 
Ceea ce se întâmplă în bucătărie ne rămâne în amintire pentru tot restul vieții. Îți amintești cum mama ta obișnuia să toace la mașină carnea sau roșiile pentru bulion? Sau când ai văzut ultima oară pe cineva făcând zahăr praf cu râșnița electrică de cafea? Dar nuci mărunțite cu o mașină manuală de tocat nuci?

Multe dintre aceste îndeletniciri au fost înlocuite și gospodinele încearcă să-și simplifice cât mai mult lucrul în bucătărie cu ajutorul aparatelor performante electrice.
Blenderul sau robotul de bucătărie te ajută să faci aproape orice și într-un timp mult mai scurt. 

Este evident că munca în bucătărie s-a simplificat foarte mult, iar acest lucru te ajută să petreci mai mult timp alături de familie și să fii mai eficientă și rapidă cu mâncărurile pe care le prepari. Însă, există anumite amintiri din bucătărie pe care nu merită să le uităm niciodată. Site-ul 12Tomatoes a realizat o listă cu aceste obiceiuri din bucătărie pe care nu le mai vedem astăzi:

1 din 5

Nimeni nu mai râșnește zahărul/cafeaua și nu mai toacă o bucată de carne cu mașina manuală

Chiar dacă suntem obișnuiți să cumpărăm carnea gata tocată, trebuie să recunoști că folosirea unei mașini manuale poate să fie și un bun antrenament pentru brațe. În plus, te ajută să-ți faci propriul amestec de carne, în funcție de preferințele tale. Nici pentru zahărul pudră nu multă lume mai folosește o râșniță electrică, ci se preferă cumpărarea lui din comerț. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod