Căsuțele arcuite – locuințe moderne la 5.000 de dolari

Probabil multe din proiectele ingenioase prezentate aici sunt costisitoare, cu mult peste posibilitățile omului de rand, oricât de atractive și tentante ar părea aceste locuințe în forme moderne. Dar nu tot ceea ce înseamnă contemporan este neapărat și scump.

Garduri din PVC – avantaje și costuri

Traversam o perioadă în care simțul practic se manifestă mai pregnant ca oricând. Căutăm soluții care să ne răspundă nevoilor imediat, la costuri reduse și fără a face rabat de la estetică atunci când vine vorba de decorațiuni și alte elemente care ne definesc locuințele.

Case mici și cochete: 10 locuințe simple și primitoare în care ai tot ce-ți trebuie

Casele mici și cochete sunt la mare căutare pentru că sunt ușor de construit și de întreținut, oferă strictul necesar și nu costă o avere.

Centrala termică în sobă de teracotă – eficienţă şi economie

Sistemele de încălzire a unei locuinţe au evoluat în timp, ajungând la opţiuni eficiente care se pliază, în general, pe orice tip de buget.

Peste 700 de părinți și profesori au fost alături de Dr. Mary Aiken, expert mondial în cyberpsihologie, în cadrul conferinței „The Cyber Effect”

Un eveniment marca English Kids Academy și Editura NICULESCU. Timp de două zile (11 – 12 octombrie), expertul mondial în cyberpsihologie, dr. Mary Aiken, s-a aflat la București unde a susținut cea mai importantă conferință despre impactul tehnologiei în comportamentul uman: „The Cyber Effect”.

Teren de casă gratuit, de la stat. Care sunt pașii pentru a-l primi

Românii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani pot primi de la stat un teren de casă gratuit pe care să își ridice o casă.

Case până în 20.000 euro. Idei de locuințe pentru familii care au copii

Cei care sunt interesați de case până în 20.000 euro au la dispoziție o ofertă destul de bogată din care pot alege. Cu acest buget, pe lângă faptul că aveți o casă la cheie, puteți chiar să mobilați și o cameră.

Casele lui Adolf Hitler. Povestea celor 3 locuințe ale Fuhrerului

În anii premergători celui de-al doilea Război Mondial, imaginile cu Adolf Hitler acasă (citind, plimbându-și câinii și bucurându-se de opere de artă) au fost folosite de regimul nazist pentru a crea o imagine publică favorabilă a Fuhrerului.

Proiecte de case sub 35.000 euro. Case spațioase la preț de garsonieră

O casă frumoasă, cu 2 sau 3 dormitoare, nu trebuie să coste neapărat o avere. Mai jos, am pregatit trei proiecte de case care dovedesc acest lucru.

O casă exact ca a bunicilor, dar nou-nouță. Preț final: 10.000 de euro

Oricine vrea să ridice o casă țărănească autentic românească o poate face în schimbul sumei de 45.000 de lei.

Cum se schimbă bărbații după ce devin tați. Explicațiile oameniilor de știință

Stări de spirit alternante, modificări hormonale, stres și numeroase schimbări prin care trece corpul. Toate aceste lucruri sunt trăite de femei în timpul sarcinii și nașterii.

Ce să faci dacă ai mucegai sub parchet. Soluţia de borax te poate salva!

Ai mucegai sub parchet? Iată câteva sfaturi care îţi pot fi de mare ajutor!

Ce poți face cu oja de unghii – 8 utilizări neștiute

Parcurgem astăzi un nou capitol din seria utilizări neobișnuite ale produselor din casa noastră pe care adesea le asociem doar cu un singur scop. Vom vedea ce poți face cu oja de unghii, descoperind noi roluri pentru ceea ce credeam că folsosește doar înfrumusețării.

Cum albești șosetele fără clor. Trucul simplu la îndemana oricui

Fără îndoială, hainele și accesoriile albe sunt cel mai greu de întreținut.

Cartierul în cercuri din Danemarca: Oamenii fug de oraș și vor o „felie“ verde

Un cartier de case din Danemarca, organizat în formă de cercuri, oferă fiecărui locuitor o „felie“ de verdeață în spatele casei. Privit de sus, cartierul pare desprins din viitor.

Rase de câini de talie mică potrivite pentru familie

Dacă te gândești să-ți iei un câine de talie mică pentru că este drăgălaș, numai bun de mângâiat și liniștit, ar trebui să te mai gândești. De obicei, câinii de talie mică pot compensa statura cu o personalitate foarte puternică.

De ce este greșit să speli hainele la 40 de grade

Există anumite activități pe care le facem fără să ne fi învățat nimeni. Cumva, parcă știm dintotdeauna cum să spălăm hainele la mașina de spălat, cum să spălăm vasele, cum să schimbăm lenjeria de pat și toate cele.

Nunțile perfecte există doar în filme! 20 de imagini care te vor face să râzi în hohote

Ziua nunții este specială pentru fiecare persoană, cu atât mai mult pentru miresele care visează la acest moment încă din copilărie. Uneori această zi devine specială tocmai pentru că sunt atât de multe lucruri care pot merge prost.

Flori de gradină cu miros puternic. Plante minunate care vor aduce parfum în curtea ta

Există câteva flori de gradină care, pe lângă aspectul frumos și decorativ, oferă grădinii și un parfum special.

4 lucruri pe care să nu le cureți niciodată cu bicarbonat de sodiu

Faptul că bicarbonatul de sodiu ajută la curățarea multor obiecte din casă este un lucru știut de toată lumea.