Specialiştii Electrolux te învaţă cum să alegi plită perfectă

Pentru a te asigura că optezi pentu plită potrivită nevoilor tale, urmează câţiva paşi simpli recomandaţi de către specialiştii Electrolux.

Electrolux a lansat nouă gama de staţii de călcat cu abur COMPACTPOWER™

Pentru a oferi hainelor îngrijirea de care au nevoie, Electrolux a lansat nouă gama de staţii de călcat cu abur COMPACTPOWER™. Astfel, vei putea obţine acasă, fără efort, rezultatele din spălătoriile profesionale, chiar şi în cazul celor mai delicate ţesături.

Şi bărbaţii au suflet. Îl poţi salva din ghearele stresului!

Într-un cuplu, când unul dintre parteneri e slab, celălalt trebuie să fie de două ori mai puternic. Pare o banalitate, dar de atâtea ori uităm asta

Pet Expo, târgul dedicat animalelor de companie se deschide pe 22 mai

Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie din România își așteaptă vizitatorii începând cu 22 mai.

S-a lansat cel mai nou film românesc pentru copii cu detectivi

La sfârșitul săptămanii trecute, la Cinematograful Movieplex, din Plaza România a avut loc premiera celui mai nou film românesc pentru copii al Școlii Micile Vedete, un proiect educațional non guvernamental, unic în România.

Şi bărbaţii au suflet. Nu mai e Făt-Frumosul de care te-ai îndrăgostit? Ce-i de făcut?

Nu-i aşa că ştii care e prima cauză de despărţire? O să-ţi spun direct - întotdeauna e vorba de bani. Când te-ai îndrăgostit de el, îl vedeai ca pe un Făt-Frumos, cel care te salvează şi îţi asigură viitorul, iar acum acea imagine s-a şifonat.

Persil lansează inovația în spălarea hainelor: Power-Mix, primele capsule pre-dozate care aduc împreună detergentul lichid și cel pudră

Persil revoluționează spălarea hainelor și lansează primele capsule bi-camerale care conțin și detergent pudră, și detergent lichid.

Descoperă plăcerea de a găti în stil asiatic, prin intermediul promoţiei Electrolux

E momentul să descoperi cât de simplu şi plăcut e să găteşti acasă preparate gustoase şi din stiluri culinare cât mai diverse. Profită de promoţia Electrolux, prin intermediul căreia persoanele care cumpără un set format dintr-o plită cu inducţie şi un cuptor pirolitic Electrolux primesc un set InfiniWok. Campania se desfăşoară în perioada 15 aprilie – 31 mai.

Şi bărbaţii au suflet. Vrei o relaţie puternică? Atunci nu te teme. Niciodată!

Poate greşeşte, poate te înşală, dar ia orice altă decizie în afară de aceea de a-ţi distruge respectul de sine. Uneori, acesta e mai important decât relaţia în sine.

Primul cuvânt

Tu ești cel mai important profesor din viața copilului tău, de la tine va învăța să vorbească, iar acest lucru se întâmplă în mod natural. Citește mai departe și află cum poți stimula vorbirea bebelușului tău.

Şi bărbaţii au suflet. Dacă îţi doreşti o excursie prin lumea lui

Uneori e tăcut pentru că, după o zi în care a tras să fie bun la slujbă, în care şi-a făcut datoria faţă de cei pe care-i iubeşte, seara e atât de obosit încât nu mai are puterea să-şi exprime dragostea

Răsfaţă-ţi câinele cu un masaj. Învaţă cum! (VIDEO)

Ce poate fi mai plăcut după o zi obositoare decât un masaj relaxant? Oferă-i patrupedului tău câteva clipe de răsfăţ. Foloseşte mişcări uşoare, circulare de-a lungul întregului corp al

Şi bărbaţii au suflet. Atunci când nu scrie scrisori de dragoste

Dacă eşti nemulţumită că iubitul tău nu-ţi mai face atât de des declaraţii romantice, ar trebui să ştii că încă se gândeşte la tine

Şi bărbaţii au suflet. Emoţiile lui, o garanţie a iubirii de succes

Există situaţii în care un bărbat ar vrea să fie bun, dar nu ştie cum, iar incapacitatea lui de a comunica poţi s-o interpretezi greşit.

Atelier floral de primăvară – Olla

În data de 25 aprilie, începând cu ora 11:00, atelierul Olla se umple de culoare, dăm startul unui atelier de primăvară menit să aducă zâmbete, o introducere în lumea fantastică a designului floral.

Dana Săvuică sprijină copiii bolnavi de cancer prin intermediul proiectului FUNdraising Workout Party

Dana Săvuică este ambasadorul evenimentului caritabil FUNdraising Workout Party, organizat de către Bodyshape Transformation Centre din București.

Începe Road Grand Tour 2015

Road Grand Tour dă startul primei competiții din turneul din acest an sâmbătă, 18 aprilie, ora 11.00, odată cu Kids Edition.

Adore Cakes – pentru pasionatii de dulciuri

Am creat manufactura de prajituri Adore din pasiune pentru dulciuri. Adore nu e o cofetarie, noi nu suntem cofetari, Adore e pasiune pentru dulciuri fine, elaborate."

Soldaţii şi prietenii lor din lumea necuvântătoarelor. 15 imagini emoţionante

Războiul nu înseamnă doar moarte. Ci şi locul unde se leagă prietenii. În căutare de afecţiune, mulţi soldaţi salvează suflete de care rămân legaţi şi după încheierea războiului.

Decor. 5 spaţii neaşteptate în care să-ţi amenajezi un birou

Vrei să-ţi amenajezi un birou acasă, dar nu ai suficient spaţiu? Secretul este să exploatezi zone la care nu te-ai gândit că pot fi transformate în spaţii de lucru. Poliţa din