câine

Ce vor câinii de la noi: Cum „traduci“ gesturile şi acţiunile lor

Un creşti un câine înseamnă să ai un prieten credincios care îţi va sta mereu alături. Devotamentul lui este necondiţionat, tot ce trebuie să faci e să-l înţelegi şi să ai grijă de el.

Nu-i uşor să-ţi înţelegi întotdeauna câinele. Uneori te amuză, alteori te intrigă sau te scoate din sărite, dar un lucru e sigur: cel mai bun prieten al omului dă dovadă de un devotament pe care oamenii rareori îl oferă. Să înţelegi comportamentul câinelui te ajută să te bucuri pe deplin de loialitatea şi dragostea lui, dar cum nimeni nu deţine puterea pe care o avea Dr. Doolittle de a înţelege ce spun animalele, aşa că Animal Channel te ajută "să traduci" câteva semne prin care câinele îţi transmite mesajele lui.

Ochii trişti


Desigur, e "trucul" lor preferat, cu toţii îl ştim, iar copiii îl imită adesea când vor să obţină ceva. Câinii îl folosesc pentru a-şi arăta dragostea şi pentru a confirma încrederea dintre tine şi el.

Se ţine după tine


Un câine care stă numai printre picioarele tale nu-ţi este mereu de ajutor, dar nici nu poţi să-l alungi. Potrivit veterinarilor, acest tip de comportament e dictatat de instinctul patrupedului de a-ţi sta aproape şi de a se oferi să te ajute.

La urma-urmei, câţi prieteni ai care se ţine după tine gata să te ajute?

Îţi aduce mici daruri


Dacă face asta când nu te joci cu el, înseamnă că vrea să arate că este mulţumit şi să împartă cu cineva momentul lui de fericire.

Îţi sare în braţe după ce mănâncă


Nu-i o idee bună să întrerupi un câine în timp ce mănâncă, dar dacă acesta vine în braţele tale după ce şi-a umplut burta, e un semn de mulţumire şi arată că se simte bine cu tine.

Te linge pe faţă


Unora le place, alţii detestă acest obicei. În orice caz, câinilor le face o plăcere nebună să-şi lingă stăpânii şi prietenii pe faţă.

Este un obicei care îi ajută să-şi reducă stresul şi totodată un semn de iubire, arată Animal Channel.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod