Mariah Carey, schimbare spectaculoasă: Vedeta a slăbit enorm şi arată ca la 20 de ani

După ce a slăbit enorm, Mariah Carey şi-a permis o mică abatere, împărţind o îngheţată cu fiul ei


Vedeta a crezut iniţial că suferea de "o insomnie normală", întrucât nu putea să doarmă deoarece nu făcea altceva decât "muncă, muncă şi iar muncă". Vedeta a mai spus că era "nervoasă şi se temea constant că îi va dezamăgi pe oameni". Abia mult mai târziu, Mariah Carey a aflat că suferea "de un anumit tip de manie".

Deşi a fost diagnosticată în urmă cu 17 ani, când a fost spitalizată după o cădere nervoasă severă, Mariah Carey a spus că mult timp a trăit într-o stare de negare.

"În cele din urmă, m-aş fi izbit de un zid. Bănuiesc că episoadele mele depresive erau caracterizate prin faptul că avea un nivel foarte scăzut de energie. Mă simţeam foarte singură şi eram tristă - chiar vinovată pentru că nu făceam ceea ce trebuia să fac pentru dezvoltarea carierei mele", a spus vedeta în interviul amintit.

Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului.
Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Cântăreaţa a acceptat să facă tratament abia recent, după mai mulţi ani foarte dificili din viaţa sa. "Nu voiam să cred!", a declarat Mariah Carey. "Până de curând, am trăit în negare şi în izolare şi cu o teamă constantă că cineva mă va demasca. Era o povară prea grea şi, pur şi simplu, nu am putut să o mai duc. Am căutat şi am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi şi m-am întors să fac ceea ce iubesc - să compun cântece şi să fac muzică", a mărturisit ea în interviul menţionat.

Carey a mai spus că tratamentul pe care îl urmează este unul bun, care nu o face să se simtă obosită sau fără chef de viaţă, adăugând că mult timp a suferit de tulburări de somn, relatează Daily Mail.

Mariah a adăugat că medicamentele pe care le ia în prezent au produs efecte pozitive în viaţa ei: "Nu mă fac să mă simt prea obosită sau apatică, nimic de acest fel.
Găsirea echilibrului potrivit este lucrul cel mai important."


Artista a decis să facă public că suferă de tulburare bipolară pentru că în prezent se simte foarte bine şi poate vorbi despre această problemă, pentru care oamenii în general sunt stigmatizaţi.

Renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.




Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod