Val Kilmer, apariţie rară după ce s-a îmbolnăvit: Cum arată starul după doi ani de luptă cu cancerul

Actorul a postat pe Facebook câteva fotografii personale. El continuă tratamentul după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât.

Val Kilmer încă are puterea să mai zâmbească. La doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât şi după ce a trecut prin cel puţin o operaţie complicată, actorul în vârstă de 58 de ani se pune, încet-încet, pe picioare, iar acum pare pe drumul cel bun.

Actorul american confirmă că starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte, postând câteva fotografii pe contul său de Facebook - una în care zâmbeşte şi un cadru în care pare să-l cuprindă somnul în timp ce poartă pe cap o căciulă amuzantă din blană.

Postarea a fost făcută a doua zi după ce el a fost prezent la festivalul Motor City Comic Con de la Detroit, una dintre rarele sale apariţii în public în cei doi ani în care a luptat cu cancerul şi în care a suportat şi o operaţie de traheotomie, relatează Daily Mail.

Intervenţia chirurgicală l-a împiedicat mult timp să vorbească pe Kilmer, iar acesta a avut şi probleme de respiraţie, ceea ce explică absenţa lui în public până la întâlnirea din weekendul trecut cu fanii, la Detroit.

Val Kilmer a fost în prim-plan la evenimentul dedicat benzilor desenate şi filmelor de profil, vânzând mai multe figurine cu eroi celebri şi dând autografe contra-cost, în schimbul a 80 de dolari, într-o cabină telefonică special amenajată.

Starul deţine un site care comercializează figurine ale personajelor din benzi desenate şi din filmele în care a jucat, precum "Batman" sau "The Doors".

Mulţi dintre cei care l-au întâlnit la festival au fost impresionaţi de cât de amabil a fost cu ei. "L-am întâlnit pe domnul Kilmer azi. Era în formă. În timp ce aşteptam la rând, a băgat capul pe lângă cortină şi s-a uitat la mulţime într-un mod amuzant. Am un mare respect pentru această legendă în viaţă.
Dacă aveţi ocazia să-l întâlniţi, n-o rataţi"
, a povestit un fan pe Facebook. "Deşi capacitatea lui de a vorbi e limitată, Val Kilmer a fost atât de drăguţ şi de zâmbitor când a intra în cabina telefonică şi mi-a mulţumit de mai multe ori când i-am arătat o scrisoare pe care am scris-o pentru el şi câteva dintre figurinele din colecţia mea cu Batman", a povestit altcineva.

Înainte de a veni la Detroit, starul din "Doors" a fost văzut în public la New York, unde a urmărit un concert susţinut de Bruce Springsteen pe Broadway.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod