Anthony Hopkins n-a mai vorbit de 20 de ani cu fiica lui: „Habar n-am dacă-s bunic!“

Celebrul actor în vârstă de 80 de ani a făcut o mărturisire tristă. El nu a mai vorbit de două decenii cu singurul lui copil.

Ajuns la o vârstă la care mulţi oameni se bucură de nepoţi şi de strănepoţi, Anthony Hopkins a făcut o mărturisire tristă, Veteranul de la Hollywood a declarat că n-a mai vorbit de 20 de ani cu fiica lui, Abigail Harrison, singurul său copil, şi nici măcar nu ştie dacă el este bunic.

Starul a spus că nu-i pasă de această despărţire şi că e în relaţii reci cu fiica sa, în vârstă de 48 de ani. Întrebat dacă Abigail, care este actriţă şi director de teatru, şi-a schimbat numele pentru a putea începe o carieră pe cont propriu, Sir Anthony Hopkins a răspuns: "N-am nicio idee.

Oamenii se despart. Familiile se despart şi apoi şi, ştiţi, îşi vede fiecare de viaţa lui. Oamenii fac alegeri. Nu mă interesează în niciun fel. E o relaţie rece. Pentru că viaţa e rece."

Abigail Harrison a fost crescută de mama ei, prima soţie a lui Hopkins, Petronella Barker. Cei doi au divorţat când fiica starului avea patru ani. Cei doi au reluat legătura pentru scurtă durată în anii '90, când au apărut împreună în două filme, "Shadowlands" şi "Rămăşiţele zilei", dar s-au despărţit din nou, iar Hopkins susţine că nu ştie nici măcar dacă este bunic, notează Daily Mail.

"Ca în tragediile lui Shakespeare, copiii nu-şi iubesc taţii, nu trebuie să ţii unul la altul"
, a explicat actorul această situaţie pentru Radio Times.


Totodată, Hopkins a acuzat Hollywood-ul că este un mediu toxic şi "insidios": "Uitaţi-vă cum se împăunează unii şi se înconjoară numai de yesmeni. Nu vreau să fiu înconjurat de astfel de oameni. Nişte patetici şi pupăcioşi pe obraji - nu mai pot. E prea multă ipocrizie", a acuzat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod