Dosar Eva. 7 vedete din România care luptă cu celulita. Vezi ce metode folosesc!

26 August 2012
Celulita este una dintre obsesiile multor femei. Nu doar aspectul ei inestetic, dar şi faptul că scapi foarte greu de grăsime, te aduc la disperare. Pare că orice ai face, orice ai încerca, nu mai poţi să-ţi recapeţi libertatea de a-ţi lăsa picioarele la vedere.
Pentru vedete, celulita e o lovitură dură. Asta înseamnă multe bârfe, poze indiscrete prin tabloide şi o scădere a încrederii de sine. Lupta cu celulita se dă pe cont propriu şi fiecare încearcă fel de fel de metode pentru a scăpa de acest "flagel", de la sport îmbinat cu dietă, până la leacuri băbeşti.
1 din 8

Andreea Mantea a făcut împachetări cu zaţ de cafea

După ani de eforturi, prezentatoarea de la Kanal D a reuşit să scape de celulită. Dar până la succes, a trecut prin toate fazele disperării.

Deşi mergea la saloane de înfrumuseţare şi apela la sfatul specialiştilor, Andreea nu era mulţumită de rezultate, aşa că a început să se intereseze şi de metodele naturiste publicate în reviste. "Făceam împachetări cu zaţ de cafea, ştiam că şi vinul este foarte bun, de fapt alcoolul în general şi ajunsesem să fac foarte multe tratamente. Citeam pe internet, prin fel şi fel de cărţi, îmi doream foarte tare să scap de celulită. Am vrut să iau un butoi din acela în care se pune varza sau murăturile. Mă gândeam să iau vin şi stau în butoiul plin cu vin. Până acolo ajunsesem", a spus ea.

Bruneta a scăpat foarte greu de celulită pentru nu avea timp să facă sport şi nici nu reuşea să ţină dietă, fiindcă nu se poate abţine când îi este poftă să mânânce ceva. Şi de fapt, mănâncă orice. "Mănânc fel şi fel de prostii. De fapt nu mănânc prostii, mănânc tot ce îmi trece prin cap şi ce-mi pofteşte inima şi stomăcelul. Niciodată nu m-am abţinut de la nimic şi mi-ar fi foarte greu să mă abţin acum", a recunoscut prezentatoarea de la Kanal D.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • AIHNOUA pe 29 Aug 2012, 13:23
  7 vedete din Rominia care lupta cu celulita

  e bine daca domnisoara Mantea maninca de toate pentru toti si nu se infometeaza precum Bianca .o apreciez pentru ca eu sint la fel o gurmanda dar nu arat ca ea ..evident...

  0
  1

 • diana pe 28 Aug 2012, 16:27
  greutatea ideala

  buna . va pot ajuta sa aungeti la greutatea ideala.pt detalii sunati la nr 0767953569-diana

  0
  0

 • Lisenco Ana pe 27 Aug 2012, 12:07
  O siluetă de invidiat

  De cînd mi-am născut fetiţa nu pot reveni la silueta de altădată. În acest an am ieşit la servici, credeam că poate ieşind la servici voi reveni la silueta mult visată, pentru că după părerea mea s-au adăugat stresul de la serviciu.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod