7 metode ciudate de a slăbi

Renunţarea la una dintre mesele principale şi consumarea unor dulciuri în timpul gătitului se numără printre metodele ciudate, dar eficace prin care se poate slăbi, potrivit site-ului shape.com, citat de Mediafax.

Renunţarea la una dintre mesele principale şi consumarea unor dulciuri în timpul gătitului se numără printre metodele ciudate, dar eficace prin care se poate slăbi, potrivit site-ului shape.com, citat de Mediafax.

Consumul de ulei sau apă cu zahăr între mese

Potrivit lui Seth Roberts, un psiholog american care a pus la punct dieta Shangri-La, persoanele care beau, de două ori pe zi, 1 - 3 linguri de apă îndulcită sau 1 - 2 linguri de ulei de măsline, între mese, înregistrează o scădere a apetitului.

Condimentarea felurilor de mâncare

Adăugarea de condimente foarte aromate în mâncare poate oferi un mai bun control asupra porţiilor - creierul este astfel forţat să fie atent la noile arome. Cu cât combinaţia de arome este mai insolită, cu atât este mai eficace. În plus, condimente precum scorţişoara şi chimenul sunt pline de antioxidanţi.

Renunţarea la gustări

Nutriţioniştii recomandă de obicei cinci sau chiar şase mese mai mici pe zi. Însă, potrivit unor studii noi, o frecvenţă mai mare a meselor poate tulbura organismul, care nu mai ştie când îi este foame.

Consumarea unor dulciuri în timpul gătitului

Persoanele care gătesc pot consuma o acadea, de preferat cu arome puternice, pentru ca papilele gustative să fie ocupate. În acest fel se evită tentaţia de a gusta tot timpul din felurile de mâncare preparate.

Blocarea mirosului cu un cleşte pe nas

Mirosul joacă un rol important în modul în care este percepută mâncarea, din acest motiv se recomandă plasarea unui cleşte de rufe pe nas, păstrând nările închise în timpul mesei.

Renunţarea la una din mesele principale

Postul cu întreruperi se numără printre noile tendinţe în materie de cure de slăbire. Un post alimentar de 24 de ore poate fi perceput de organism ca un maraton al foamei, renunţarea la una -două dintre mesele principale fiind o metodă mai uşoară de a slăbi.

Prăjitură la micul dejun

Cercetătorii israelieni au descoperit că participanţii la un studiu care aveau un mic dejun bogat în proteine şi carbohidraţi - care includea şi un desert - puteau să respecte mai uşor regulile dietei şi să ţină la distanţă kilogramele în plus, comparativ cu persoanele care aveau un mic dejun hipocaloric.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geanina pe 15 Mai 2012, 15:24
    Reclame AGRESIVE

    Aveti foarte multa dreptate. Si eu de multe ori renunt sa mai intru pe eva.ro din cauza reclamelor cu X din ce in ce mai greu de detectat..

    0
    1

  • gabriela pe 13 Mai 2012, 19:23
    reclame care vor sa-ti intre in suflet....cu picioarele !!!

    subscriu si eu bianca !...am iesit de foarte multe ori de pe site , pentru ca nu puteam sa citesc mai nimic....cum se spune , cand imi era lumea mai draga ,ca scapasem de reclama ...intra din nou...cine ? ....reclama , bineinteles ...!!! sper sa ne lasati pe noi , sa citim ceea ce ne intereseaza ! va multumesc

    7
    0

  • Bianca pe 12 Mai 2012, 23:55
    Reclame agresive

    Face-ti ceva cu reclamele alea !!! Imi e sila sa intru pe site-ul asta din cauza reclamelooor !! Pacat de subiectele pe care le dezbateti...

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod