Povestea de viaţă a câştigătorului de la "Românii au talent"

Cristian Gog s-a născut pe 27 august 1981, în oraşul Câmpeni, judeţul Alba. Mama sa a fost, pe rând, croitoreasă, agent de asigurări şi educatoare. În schimb, tatăl său a fost pompier, dar şi-a schimbat locul de muncă atunci când Cristian a început şcoala generală. Atras de un salariu mai mare, el a ales să devină miner la mina din localitatea Baia de Arieş, informează Mediafax.
Cristian Gog s-a născut pe 27 august 1981, în oraşul Câmpeni, judeţul Alba. Mama sa a fost, pe rând, croitoreasă, agent de asigurări şi educatoare. În schimb, tatăl său a fost pompier, dar şi-a schimbat locul de muncă atunci când Cristian a început şcoala generală. Atras de un salariu mai mare, el a ales să devină miner la mina din localitatea Baia de Arieş, informează Mediafax.

Cristian spune că a avut o copilărie fără evenimente majore, singurul lucru inedit fiind acela că la vârsta de aproximativ 4 ani a avut ghinionul să lovească o minge cu piciorul, nemaiputând călca pe acel picior câteva luni de zile. Potrivit lui Cristian, niciun medic nu a reuşit să-i vindece piciorul, el reuşind să poată merge din nou după ce a apelat la "un leac băbesc - aţa de scrântit".

Acesta a fost primul incident "magic" din viaţa lui Cristian Gog, care a urmat clasele primare, şcoala generală şi liceul (secţia de informatică) la Baia de Arieş.
A urmat cursurile Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, secţia Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, dar şi un master în Administrarea afacerilor, la aceeaşi universitate.

"Chiar dacă nu am fost studentul model, am reuşit să fiu apropiat de anumiţi profesori din cadrul universităţii. Aceştia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii şi nu erau deranjaţi că în timpul orelor de curs făceam mereu exerciţii de prestidigitaţie cu monede sau cărţi de joc", spune Cristian Gog.

După terminarea masteratului şi având în vedere "multiplele posibilităţi" care îi sunt oferite în România unui proaspăt absolvent de facultate şi masterat, Cristian Gog a plecat din ţară. A ales Grecia, deoarece tatăl său se angajase acolo, după ce fusese disponibilizat de la mina din Baia de Arieş, relatează Mediafax.

"Am lucrat împreună la o fermă de păsări lângă oraşul Corinth, iar după aproximativ un an ne-am întors în ţară.
La nici două săptămâni, m-am angajat în Cluj-Napoca la o firmă de producţie şi vânzare de software, deoarece prietena mea tocmai începuse doctoratul în acest oraş"
, a explicat Cristian Gog, precizând că ulterior s-a căsătorit cu prietena lui şi urmează să aibă împreună un copil.

Cristian Gog a avut numeroase preocupări şi pasiuni încă din copilărie. A fost atras pe rând de şah, schi, dans (în special breakdance), muzică şi pescuit. Pasiunea pentru magie şi iluzii o are tot de la o vârstă fragedă.

"Tatăl meu mi-a trezit interesul pentru acest domeniu arătându-mi nişte mici trucuri cu cărţi, monede şi chibrituri. Erau exact acele trucuri ştiute de toată lumea, dar se pare că asupra mea au avut puţin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mâna a fost scrisă de Aurel Iosif (Iozefini tatăl).
Am găsit-o când eram în clasa a zecea într-un anticariat din Cluj, după vreo doi-trei ani de căutări. Erau explicate anumite tehnici de bază în ceea ce ţine de manipularea monedelor, a cărţilor de joc şi a ţigărilor (...) Marea mea pasiune au fost cărţile de joc, deoarece erau cel mai accesibil lucru cu care puteam să fac magie (...) Aveam zile în care stăteam în faţa oglinzii câte şase-şapte ore, încercând să fac să dispară din vârful degetelor nişte mingi de ping-pong"
, a explicat Cristian Gog.

În anul al doilea de facultate, Cristian Gog a descoperit, prin intermediul internetului, mentalismul. "Deşi nu înţelegeam încă exact despre ce era vorba, am văzut ceva video-uri cu nişte mentalişti, tot iluzionişti, dar unii ale căror iluzii erau ceva mai neconvenţionale. Aceştia dădeau impresia că pot să citească gânduri, să prezică viitorul sau să demonstreze anumite fenomene considerate paranormale.
Dintr-o dată au dispărut cărţile de joc, monedele sau alte obiecte special folosite în trucuri, deoarece tot ceea ce făceau oamenii respectivi "părea real". Aşa a apărut pasiunea mea pentru mentalism!"
, a mai spus Cristian Gog.

Participarea sa la emisiunea "Românii au talent" a înseamnat în primul rând şansa de a-şi arăta pasiunea unei ţări întregi, după cum a mărturisit Cristian Gog.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madu pe 13 Mai 2012, 14:00
    si mai bn...

    este un tanar din mare britanie cred.......dynamo pe numele sau de scena...acolo adevart iluzionism....mentalism...sau ii mai zice......este foarte bun si gog...dar il voi aprecia cu adevarat atunci cand va reusi sa mearga pe apa......cautati-l pe net...acest dynamo e incredibil

    0
    1

  • Angela pe 12 Mai 2012, 18:16
    biografia

    a avut o viata nemaivazuta

    2
    0

  • MihaliIleana pe 12 Mai 2012, 13:08
    Spectaculos.

    A fost cu adevarat colosal tot ceea ce a reusit el sa faca.Sunt surprinsa si intrigata de aptitudinile sale.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod