Primele declarații ale Adelei Popescu după nașterea băiețelului

Adela Popescu, frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea, a născut un băiețel sănătos, de nota 10, chiar în seara meciului România – Franța, din deschiderea Campionatului European de Fotbal.

Geanina Ilies - 6 ani de Antena 1

Vedeta implineste astazi, 6 ani de cand lucreaza in Antena 1.

Justin Bieber şi-a luat o bătaie serioasă: Vezi video

Starul s-a încăierat la bătaie cu un bărbat de două ori cât el, imediat după ce s-a terminat finala NBA la care a participat alături de mai mulţi prieteni.

Fabio Morda, noul solist al trupei lui Michael Jackson

Pe 7 iulie, după ani de negocieri, echipa regelui pop a fost de acord să se reunească şi să cânte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, fiind o premieră mondială.

O fetiţă de 12 ani, noua Taylor Swift - VIDEO

O fetiţă de 12 ani a făcut senzaţie la America's Got Talent, iar juratul Simon Cowell a numit-o noua Taylor Swift.

Valentina Pelinel a născut un băieţel. Cine e tatăl?

Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Potrivit Antena Stars, micuțul se va numi Milan Cristian.

TELEVIZIUNEA E! ANUNȚĂ LANSAREA UNEI NOI DOCU-SERII: ROB & CHYNA

Rob Kardashian - soțul celebrei Kim - și Blac Chyna, care se pregătesc pentru

“Aşa grăit-a Zarathustra” de RICHARD STRAUSS la SALA RADIO

Vineri, 10 iunie (19.00), Orchestra Națională Radio și CRISTIAN MĂCELARU, dirijor asociat al Filarmonicii din Philadelphia, vă invită la Sala Radio la un concert în care veți asculta celebra partitură Aşa grăit-a Zarathustra, semnată de compozitorul german Richard Strauss.

Ana Maria Moldovan, remarcată de Tom Hanks

Tom Hanks, actorul, regizorul și producătorul de film american, câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun actor, a vizionat documentarul „Chuck Norris vs Communism” şi a fost impresionat de realitatea românească a anilor ’80.

Who`s King in Public SpeaKING? Ediția a IV-a

Data și ora: 4 iunie, Ora 14:00 Locație: Phoenicia Grand Hotel, Blvd. Alexandru Șerbănescu, Nr.87, Sector 1, București

Adina de la Heaven, peripeții în Malta!

Frumoasa Adina de la Heaven tocmai s-a întors din Malta, unde a petrecut o săptămână încărcată și plină de aventuri.

Din şase copii, unul singur nu a abandonat şcoala

O casă din pământ, cu pereţi fisuraţi şi fără curent electric este adăpostul familiei Pavel. Ioana, 43 ani si Marin, 51 de ani, au împreună şase copii: Elena, 9 ani, Ionuţ, 15 ani, Daniela, 18 ani, Cristi, 20 de ani, Valerică, 21 de ani şi Sabin, 23 de ani.

Roboți în acțiune, responsabilitate socială și educație alternativă în Băneasa Shopping City

Începând cu 21 mai până pe 11 iunie, Băneasa Shopping City și-a îndreptat atenția către cei mici, creând pentru ei o experiență distractivă și memorabilă. În cadrul Expoziției Imaginației prezentă în toată această perioadă în foaierul Grand Cinema & More, sunt expuse construcții și instaliții realizate de copii cu vârste între 6 și 13 ani, din cărămizi LEGO®, materializate din imaginatia acestora, iar holurile din Băneasa Shopping City răsună a veselie cu...

34 de personalități publice și-au oferit sprijinul pentru copiii prematuri

77,600 lei a fost suma strânsă în urma unei licitații publice

NOUA SERIE SĂPTĂMÂNALĂ FAMOUSLY SINGLE ARE PREMIERA VINERI, 24 IUNIE, NUMAI LA E!

Opt vedete trec, sub acelaşi acoperiş din Los Angeles, printr-o detoxifiere sentimentală şi îşi analizează împreună problemele amoroase. Cei opt renunţă la statutul de celebrităţi şi trec prin exerciţii şi provocări menite să le dezvăluie cele mai personale experienţe, desprinse parcă din paginile tabloidelor.

Alexandra Stan lanseaza videoclipul “Écoute”, filmat in locurile in care a copilarit

Cu toate ca iubeste marea si vara, Alexandra Stan a ales sa filmeze videoclipul noului single “Écoute”, un featuring cu Havana, in creierul muntilor, inconjurata de zapada. La initiativa artistei, intreaga echipa s-a inarmat cu haine groase pentru a merge in zona Obarsia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des in copilarie impreuna cu familia din partea mamei, care isi are radacinile acolo.

Lucrarile de grafica Eva Cerbu, expuse la Muzeul National al Taranului Roman

Lucrarile de arta ale graficienei Eva Cerbu (1924 – 2008) vor putea fi admirate, incepand cu 2 iunie, la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti.

Prima ediție de HeyDay Festival s-a încheiat cu succes

Weekend-ul acesta a avut loc HeyDay, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, organizat de creart, care s-a desfășurat în Parcul Izvor din Capitală pe 27, 28 și 29 mai.

Documentarul HBO Doar o răsuflare va avea premiera națională la Festivalul Internațional de Film Transilvania

Doar o răsuflare, o producție HBO Europe și Manifest Film, va avea premiera națională în cadrul Zilei HBO de la Festivalul Internațional de Film Transilvania, ediția 2016.

Actori de Oscar dau viaţă excentricelor personaje imaginate de Lewis Carroll în ”Alice În Ţara Oglinzilor”

Mia Wasikowska, Johnny Depp, Michael Sheen, Alan Rickman, Stephen Fry, Anne Hathaway şi Sacha Baron Cohen sunt doar câteva dintre marile nume de la Hollywood care aprind imaginaţia cinefililor de pretutindeni în noua ecranizare Disney „Alice Through The Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor”.