Smiley, verificat „la sânge“ de Fisc

Afacerile prospere ale artistului au atras atenţia ANAF, care i-a luat la verificat toate documentele şi declaraţiile de venit.

“80 la putere!” - Muzica ușoară românească revine la Sala Palatului!

“80 la putere!” - spectacol de muzică ușoară românească, 26 octombrie, ora 20:00, Sala Palatului din București. Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, acompaniați de orchestră, vor susține recitaluri live în aproape trei ore de spectacol.

Andreea Marin, ţinta unor escroci: „Nu vă lăsați păcăliți!”

Vedeta este indignată după ce a aflat că există persoane care se folosesc de numele ei pentru a face rost de bani.

Scandal în showbiz: Marcel Iureș a dat în judecată trupa Holograf

Actorul vrea bani de pe urma unei colaborări de acum 12 ani, pentru melodia „Fără ea”, la finalul căreia el recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde

Demonstrat științific: Weekend-ul ar trebui să dureze trei zile

Este bine cunoscut faptul că luni, la revenirea la serviciu, moralul salariaților este la pământ. Acest lucru se explică prin faptul, dovedit științific acum, că weekend-ul este prea scurt, relatează publicaţia NY Mag, citată de Agerpres. Mulți patroni au înțeles deja că aici este poate cheia productivității.

Ansamblul Alexandrov a cucerit Bucureștiul

Sala Radio a găzduit sămbătă seară unul dintre cele mai așteptate concerte ale acestui an: Ansamblul Alexandrov, corul care de peste șapte decenii reprezintă Armata Roșie, a încântat spectatorii români dar și străini cu un repertoriu extraordinar care a dat măsura talentului și dăruirii membrilor săi.

UNIQA Asigurări caută trupe de muzică și suporteri pentru Maratonul București

UNIQA Asigurări, partener la ediția 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul București, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, caută cei mai inventivi, gălăgioși și muzicali suporteri pentru concurenții alergători. Gândește-te că nimic nu te poate opri să fii suporter!

Marţi, la „Jurnalul de seară”, prima anchetă "“România furată" din noul sezon

Marţi, de la 21.00, la „Jurnalul de seară”, vorbim despre şcoli complet noi care stau închise din ziua în care li s-a tăiat panglica.

Florin Neby a executat „săritura” vieții lui. Vezi ce întrebare emoționantă i-a pus iubitei lui

Antrenorul Florin Neby, fost campion mondial la gimnastică aerobică, a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la “Splash! Vedete la apă”, atât de juriu, cât și de colegi și de public.

Comedia muzicală „Hârca se întoarce” – din 6 octombrie la Teatrul Elisabeta

Comedia muzicală „Hârca se întoarce“, adaptare după „Baba Hârca“ a lui Matei Millo, revine la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, în stagiunea 2015-2016.

Little Art- noi ateliere pentru copii

Atelierele sunt realizate de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane

De ce s-a despărţit Ștefan Stan de Andreea Mantea: „A vorbit urât despre mama”

Cântăreţul a dezvăluit că fosta lui iubită încerca să-l controleze şi îl suna ca să-l verifice dacă este acasă.

Whitney Houston, turneul unei holograme

O hologramă a regretatei cântăreţe americane "va pleca într-un turneu" în Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA primind acordul familiei artistei.

Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Cântăreaţa australiană a pozat topless pentru Bryan Adams, imaginile fiind publicate în cel mai recent număr al revistei Photo, care a dorit astfel să îl omagieze pe cântăreţul convertit de 20 de ani în fotograf, informează site-ul non-stop-people.com, citat de Mediafax.

Abuzul de rețele de socializare poate duce la depresie și anxietate

Un studiu realizat recent confirmă faptul că recursul excesiv la rețelele de socializare nu este bun pentru sănătatea mentală. Conexiunea îndelungată la ele face să crească riscul de anxietate și depresie, scrie site-ul pourquoidocteur.fr, citat de Agerpres.

El e românul care a şocat Italia, la X Factor! A sărutat-o pe gură pe una dintre cele mai mari vedete din lume

El e românul care a şocat Italia, la X Factor! A sărutat-o pe gură pe una dintre cele mai mari vedete din lume

Carmen Iohannis, selfie cu elevii în prima zi de şcoală

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde va preda și anul acesta cu jumătate de normă.

Adela Popescu, jefuită în plină stradă: „Sunt şocată!“

Abia întoarsă în ţară după luna de miere petrecută la New York, vedeta a revenit cu picioarele pe pământ. Chiar mai repede şi mai brutal decât se aştepta: ea a fost jefuită în plină stradă, de un tânăr de 18 ani.

Ce nu trebuie să mănânci când foamea este prea mare

Așa cum nu este bine să faci cumpărături cu stomacul gol, tot așa nu este indicat să consumi anumite alimente când îţi este foame. Publicația Huffington Post, citată de Agerpres, dezvăluie lista celor mai neindicate opțiuni atunci când foamea este prea mare.

Baiatul Geaninei Ilies, partenerul Danei Savuica la conferinta Traieste Inteligent!

Joi, 10 septembrie, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.