Carmen Negoita a lansat colectie de genti si pantofi! Iata ce vedete le-au admirat în premiera!

Dupa cea de-a patra participare la London Fashion Week, Carmen Negoita a lansat doua colectii capsula de accesorii, in colaborare cu doua ateliere de design romanesc.

Linia de pantofi, realizata alaturi de designerul Ana Parvan, include pantofi tip stiletto, Oxford, cizme peste genunchi, pantofi reprezentand un mix intre stilul Oxford si gladiator, precum si sandale ce pot fi purtate chiar si cu sosete, toate piesele fiind inspirate de stilul fashion bloggerului roman Carmen Negoita.

Linia de genti, realizata in colaborare cu Yvy Bags, include genti tip office, messenger, genti de umar de dimensiuni medii, plic supradimensionat si un rucsac in tendinte, toate in nuante actuale si customizabile.

Toate accesoriile sunt disponibile pe noua platforma online www.carmen.style, urmand ca, in curand, sa fie completate de prima linie vestimentara capsula semnata Carmen Negoita.

La evenimentul de lansare a noilor colectii semnate Carmen Negoita au participat inclusiv persoane publice din showbiz precum Valentina Pelinel, Jojo, Carmen Bruma, Roxana Ciuhulescu, Adina Buzatu, Ileana Badiu, Catalin Botezatu, Alexandra Ungureanu, Ilinca Obadescu, Bianca Ionita, Andreea Dociu, Adina Halas, Andreea Buga, Adrian Buga, Laurent Tourette, Catinca Roman.

Cu totii au admirat accesoriile care au fost expuse la AnnArt Gallery (www.annartgallery.ro), printre creatii de arta contemporana.
Pantofii au fost incadrati in rama de tablou, iar gentile expuse pe cuburi realizate din tifon consolidat cu aracet.

Invitatii au asistat la un scurt moment de rumba oferit de doi artisti de la scoala de dans Arthur Murray, au degustat prosecco oferit de Proseccobar, precum si deserturi raw vegan de la Rawyal.

AnnArt Gallery, locatia care a gazduit evenimentul, este una din cele mai cunoscute galerii private din Bucuresti, care promoveaza si vinde arta contemporana romaneasca de prim rang, confirmata atat in evaluarile critice, cat si in tranzactiile pietei de arta din tara si din strainatate.
Situata pe strada Paris 39, galeria este o conversie in cheie contemporana a unui spatiu de arhitectura neo-romaneasca, la parterul unei cladiri din anii '20.

Artistii care au oferit momentul de dans apartin scolii Arthur Murray, a doua cea mai veche franciza din Statele Unite, cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari. Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr.
87.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod