Vezi cum o antrenează Florin Neby pe soția lui, care este... gravidă

Antrenorul Florin Neby va fi tătic! Frumoasa Andreia este însărcinată în 5 luni, iar cei doi au aflat că vor avea un băiețel. Deși acum puțin timp a dezvăluit că s-a căsătorit, Florin nu și-a abandonat însă îndatoririle de la Neatza, dimpotrivă, azi dimineața a luat-o alături de el în platou și pe proaspăta soție pentru a face un antrenament împreună dedicat gravidelor.

“Am fost acuzat, de-a lungul timpului, că le chinui doar pe fetele altora, prietenele altora, soțiile altora.
Astăzi am ales să vin împreună cu soția mea, Andreea, să vă prezentăm un set de exerciții pentru femei însărcinate. Deși sunt foarte multe femei gravide care nu fac mișcare în ziua de astăzi, mișcarea nu este ceva rău, dimpotrivă, ea poate susține sarcina”, a declarat fostul campion mondial la gimnastică aerobică.

Și chiar dacă mișcarea e permisă pe timpul sarcinii, reprezentantele sexului frumos trebuie să țină cont totuși de câteva reguli: să nu forțeze, să nu lucreze exclusiv abdomenul și să nu folosească greutăți mari.

Iar dacă vă întrebați cum o să fie Neby Jr.
peste 10 ani, Florin a făcut deja un scenariu: “În momentul în care bebe, peste 10 ani, când o să navigheze el pe internet și o să găsească acest material, o să se ducă la școală, în gașca lui, o să zică «Băi, când făceam eu un antrenament în platou, voi nici nu erați născuți»”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod