Nicole Cherry şi Mohombi au pus ţara la cale în „Vive la Vida“!

„Vive la Vida“ este noua piesă semnată Nicole Cherry feat. Mohombi şi care promite să „zguduie“ serios topurile muzicale internaţionale şi să provoace fanii la dans!
Mai mult, videoclipul proaspăt filmat al piesei se potriveşte ca o mânuşă genului muzical atât de cunoscut al lui Nicole! Coregrafie dinamică, dansatori neobosiţi, vestimentaţie urban cool şi un decor parcă desprins din cartierele africane colorate sunt ingredientele care transformă videoclipul noii piese „Vive la Vida“ într-o explozie de sound-uri cu influenţe latino şi ritmuri intense.

De fapt, tot acest vibe exploziv al piesei i se datorează tinerei Nicole Cherry, este de părere Mohombi, care adaugă că se recunoaşte în Nicole, ca artist şi în talentul ei.
„Ne-am cunoscut în urmă cu câţiva ani şi mi-a plăcut energia ei. Acum e momentul să o cunoască întreaga lume şi sunt sigur că o să ajungă departe“, a încurajat-o artistul suedez originar din Congo, totodată mândru de colaborarea lor.

Rămâi pe Music Channel – în fiecare zi, de la ora 16:00, află totul despre artiştii tăi preferaţi, în emisiunea Hot News!

The Buzz - Making of Nicole & Mohombi

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod