Sylvia a purtat o rochie de tip sirena cu decolteu impresionant la nunta impresarului sau

Sylvia a avut una din cele mai spectaculoase aparitii vestimentare la nunta impresarului sau, Marius China.
La evenimentul ce a avut loc duminica, artista a ales sa poarte o rochie Cristallini rosie, din material paietat, cu un decolteu indraznet, dar si rafinat, ce a atras toate privirile.

Textura densa a paietelor a conturat si mai bine linia de sirena a rochiei, alungind si subtiind silueta. In plus, creatia, avand spatele gol, i-a permis solistei sa isi expuna cu aceasta ocazie si tatuajul in forma de cal inaripat.

Croiul de tip sirena i-a pus artistei in valoare silueta impecabila, datorata stilului de viata sanatos pe care il urmeaza de aproape un an de zile.

In urma unor probleme de sanatate, Sylvia a decis sa renunte la consumul de carne, diversificandu-si regimul alimentar cu preparate proaspete realizate din fructe, legume si seminte.
In plus, a inceput sa practice yoga si mai multe metode de relaxare si meditatie. 

De curand, artista a lansat alaturi de DJ Rynno un nou hit, „Mandella”, care deja se bucura de mare succces atat in tara, cat si in cluburile de peste hotare.

„Mandella” se aude, spre exemplu, in marile cluburi din Ibiza si din Gran Canaria si pe ritmurile ei au dansat pana acum nu doar mii de turisti din intreaga lume, ci si vedete internationale. Printre acestea si Naomi Campbell, Paris Hilton sau Cristiano Ronaldo. 

Sylvia si DJ Rynno reprezinta proiectul care a revolutionat, in anul 2006, muzica de club din Romania, odata cu prima lor piesa, „Feel”.
Cei doi artisti au lansat zeci de hituri in ultimii ani, difuzate la posturi de radio si in cluburi de pretutindeni.

Sylvia si-a inceput cariera ca si membru al trupei A.S.I.A.. Odata cu destramarea trupei, artista s-a reinventat lansand proiectul de club alaturi de DJ Rynno. In prezent, in aceasta formula si alaturi de o trupa de dansatoare, Sylvia sustine unele din cele mai sexy si energice show-uri din industria muzicala din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod