Cel mai scump tort din lume: Costă 66 de milioane de euro! - VIDEO

Cu ocazia logodnei și a aniversării fiicei lor, un cuplu din Emiratele Arabe Unite a comandat cel mai scump tort din lume, informează ABC News, citat de Agerpres.

În sfârşit: Facebook va lansa opţiunea "Dislike"

După o perioadă foarte lungă de aşteptare, conducerea reţelei a decis să le facă pe plac utilizatorilor, informează BBC, citat de Mediafax.

Jojo e mândră: A absolvit cursul de bijutier!

Actriţa a învăţat să mânuiască pânze de traforaj şi instrumente de sudură la cursul de bijutier pe care l-a terminat şi se declară "îndrăgostită de întregul proces" prin care o idee devine o bijuterie frumoasă.

After Work Friday cu DJ Kiril Nedev

Vineri, 18 septembrie- El Dictador petrece cu preturi speciale!

Cupa României este pentru urmatorii 3 ani, în direct la Digi Sport!

Spectacolul campionilor continuă la Digi Sport! Canalul de sport din portofoliul RCS & RDS va difuza, în următorii 3 ani, partidele din Cupa României, începând din faza 16-imilor de finală.

Gata cu vacanţa! Incepe toamna UTV!

Eşti pregătit pentru cea mai tare toamnă? Vacanţa de vară s-a sfârşit, dar distracţia continuă. La Utv Vj-ii Mihaela, Liza, Mircea, Shurubel şi Bogdan revin din 15 septembrie.

Smiley, verificat „la sânge“ de Fisc

Afacerile prospere ale artistului au atras atenţia ANAF, care i-a luat la verificat toate documentele şi declaraţiile de venit.

“80 la putere!” - Muzica ușoară românească revine la Sala Palatului!

“80 la putere!” - spectacol de muzică ușoară românească, 26 octombrie, ora 20:00, Sala Palatului din București. Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, acompaniați de orchestră, vor susține recitaluri live în aproape trei ore de spectacol.

Andreea Marin, ţinta unor escroci: „Nu vă lăsați păcăliți!”

Vedeta este indignată după ce a aflat că există persoane care se folosesc de numele ei pentru a face rost de bani.

Scandal în showbiz: Marcel Iureș a dat în judecată trupa Holograf

Actorul vrea bani de pe urma unei colaborări de acum 12 ani, pentru melodia „Fără ea”, la finalul căreia el recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde

Demonstrat științific: Weekend-ul ar trebui să dureze trei zile

Este bine cunoscut faptul că luni, la revenirea la serviciu, moralul salariaților este la pământ. Acest lucru se explică prin faptul, dovedit științific acum, că weekend-ul este prea scurt, relatează publicaţia NY Mag, citată de Agerpres. Mulți patroni au înțeles deja că aici este poate cheia productivității.

Ansamblul Alexandrov a cucerit Bucureștiul

Sala Radio a găzduit sămbătă seară unul dintre cele mai așteptate concerte ale acestui an: Ansamblul Alexandrov, corul care de peste șapte decenii reprezintă Armata Roșie, a încântat spectatorii români dar și străini cu un repertoriu extraordinar care a dat măsura talentului și dăruirii membrilor săi.

UNIQA Asigurări caută trupe de muzică și suporteri pentru Maratonul București

UNIQA Asigurări, partener la ediția 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul București, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, caută cei mai inventivi, gălăgioși și muzicali suporteri pentru concurenții alergători. Gândește-te că nimic nu te poate opri să fii suporter!

Marţi, la „Jurnalul de seară”, prima anchetă "“România furată" din noul sezon

Marţi, de la 21.00, la „Jurnalul de seară”, vorbim despre şcoli complet noi care stau închise din ziua în care li s-a tăiat panglica.

Florin Neby a executat „săritura” vieții lui. Vezi ce întrebare emoționantă i-a pus iubitei lui

Antrenorul Florin Neby, fost campion mondial la gimnastică aerobică, a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la “Splash! Vedete la apă”, atât de juriu, cât și de colegi și de public.

Comedia muzicală „Hârca se întoarce” – din 6 octombrie la Teatrul Elisabeta

Comedia muzicală „Hârca se întoarce“, adaptare după „Baba Hârca“ a lui Matei Millo, revine la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, în stagiunea 2015-2016.

Little Art- noi ateliere pentru copii

Atelierele sunt realizate de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane

De ce s-a despărţit Ștefan Stan de Andreea Mantea: „A vorbit urât despre mama”

Cântăreţul a dezvăluit că fosta lui iubită încerca să-l controleze şi îl suna ca să-l verifice dacă este acasă.

Whitney Houston, turneul unei holograme

O hologramă a regretatei cântăreţe americane "va pleca într-un turneu" în Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA primind acordul familiei artistei.

Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Cântăreaţa australiană a pozat topless pentru Bryan Adams, imaginile fiind publicate în cel mai recent număr al revistei Photo, care a dorit astfel să îl omagieze pe cântăreţul convertit de 20 de ani în fotograf, informează site-ul non-stop-people.com, citat de Mediafax.