Chris Brown nu are voie să intre în Australia

Cântăreţul american încă resimte consecinţele faptelor sale din 2009, când a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita sa la acea vreme.
Departamentul australian al Imigraţiei şi Cetăţeniei plănuieşte să-i respingă lui Chris Brown cererea de a intra în Australia, din cauza antecedentelor sale de violenţă domestică, potrivit femalefirst.co.uk. 

Dacă îi va fi respinsă cererea de a intra în Australia, cântăreţul are la dispoziţie 28 de zile pentru a contesta decizia autorităţilor. Artistul în vârstă de 26 de ani are programate o serie de concerte pentru luna decembrie, în cadrul turneului "Down Under". 

De la incidentele din 2009, când a lovit-o crunt pe Rihanna, Chris Brown a mai intrat în Australia de două ori, dar de această dată autorităţile vor să-i interzică accesul.

Ministrul australian Michaelia Cash a declarat pentru BBC News: "Oamenii trebuie să înţeleagă că atunci când comiţi acte de violenţă domestică şi vrei să călătoreşti prin lume, vor fi unele ţări care îţi vor spune 'Nu poţi veni pentru că nu eşti genul de persoană pe care îl dorim la noi în ţară'".

Noua Zeelandă, ţara vecină a Australiei, i-a interzis deja lui Chris Brown să intre pe teritoriul său.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod