Zodiacul de acasă revine duminică, 27 septembrie, cu un nou sezon!

Duminică, 27 septembrie, de la ora 17:00, Neti Sandu și Elena Lasconi revin cu un nou sezon Zodiacul de acasă. Cele două prietene vor oferi săptămânal telespectatorilor detalii pentru fiecare zodie, dar vor analiza și cele mai importante evenimente din țară și din lume. Neti și Elena vor vorbi despre influența ascendentului, vârstele critice, vor face previziuni astrologice și analize numerologice și vor dezvolta teme de interes precum cariera, sănătatea sau dragostea.
“E locul nostru de întâlnire, unde putem vorbi despre ce se întâmplă pe cer, să vedem cum putem integra combinațiile astrale în viața noastră și cum putem folosi ce se întâmplă pe cer ca să ne atingem scopurile, să ne împlinim dorințele. O să avem ocazia să analizăm fiecare eveniment astral și să vedem ce aduce nou în viața fiecăruia dintre noi, să ne facem o idee mai clară despre cum ar trebui să gestionăm noi energia, emoțiile, ca să ne fie mai ușor și să folosim fiecare oportunitate în avantajul nostru.
Ce ne interesează este să descifrăm împreună toate aceste lucruri, să observăm în jurul nostru cum arată viața!”
, a declarat Neti Sandu.

“Sezonul acesta vom aborda foarte multe teme. Vom face o analiză astrologică completă a anului viitor. De asemenea, vom afla dacă ne influențează în vreun fel numerele din viața noastră. Ni se potrivește numărul casei și ce spune data nașterii despre noi? Vom discuta în fiecare duminică și despre compatibilitatea între zodii și influența ascendentului în viața fiecăruia.

Emisiunea este una relaxantă, în care telespectatorii pot trimite mesaje pe Facebook şi Twitter, folosind hashtag-ul #netisielena pentru a afla anumite aspecte ce ţin de zodia fiecăruia.

În fiecare duminică, de la ora 17:00, românii sunt aşteptaţi să afle lucruri interesante despre horoscopul clasic, dar şi despre cel chinezesc, de la Neti Sandu şi Elena Lasconi.

Acasă e viața ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod