Chipul răzbunării - din 5 octombrie la DIVA

Chipul răzbunării (El Rostro de la Venganza, titlul original) este o telenovelă produsă de Telemundo în 2012, în care joacă: Saúl Lisazo, David Chocarro, Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Marlene Favela, Roberto Mateos, Jonathan Islas, Felicia Mercado, Gabriela Rivero și alții.

Diego Mercader (30 de ani) abia a fost eliberat din unitatea psihiatrică a unei închisori din New York, după 20 de ani petrecuţi acolo pentru că în copilărie a orchestrat un masacru în şcoala lui, în urma căruia au murit 7 colegi de clasă. Îşi datorează libertatea eforturilor constante ale psihiatrului său, Dr. Antonia Villarroel (Maritza Rodríguez). După ce iese de după gratii, aceasta îi face cunoştinţă cu bărbatul care i-a devenit binefăcător: bancherul de succes Ezequiel Alvarado (Saúl Lisazo), care îi oferă o viaţă şi o identitate noi.

Devenit Martin Mendez, protagonistul reuşeşte să se ascundă şi să se protejeze de cei care nu i-au uitat trecutul şi care vor neapărat răzbunare.

Îşi găseşte un loc în lumea clanului Alvarado şi trebuie să se adapteze la noua viaţă, în timp ce încă este chinuit de coşmarurile trecutului, care îl trimit mereu în ziua fatidică pe care nu şi-o aduce deloc aminte. Martin este foarte apropiat de Antonia, simte că este singura persoană în care poate avea încredere şi singura femeie de care a fost apropiat din copilărie încoace. Apropierea dintre ei se concretizează într-o dragoste sinceră, care pentru Martin e prima din viaţa lui.

După ce cunoaşte familia Alvarado, îl aşteaptă noi provocări: mai ales când vine vorba despre Luciano, fiul cel mare al lui Ezequiel şi mâna lui dreaptă.

Luciano (Jonathan Islas), care cunoaşte în detaliu afacerile tatălui său, devine gelos când acesta din urmă îi dă lui Martin responsibilităţi nemaiauzite, cum ar fi aceea de a fi bodyguardul tinerei logodnice a lui Ezequiel, Mariana (Elizabeth Gutierrez).

Mariana este foarte frumoasă, foarte ambiţioasă şi foarte pricepută în a-i manipula pe ceilalţi pentru a obţine ceea ce doreşte. Deşi protecţia şi statutul economic al lui Ezequiel îi garantează un stil de viaţă confortabil, nu se poate abţine şi se îndrăgosteşte de fiul lui, Luciano, cu care are o aventură scurtă, dar intensă.

Acum, ea şi Luciano se ascund de Ezequiel pentru a fi împreună.

În paralel, Antonia investighează în continuare evenimentele de acum 20 de ani, ferm convinsă că Martin e nevinovat şi decisă să nu se oprească până când nu găseşte dovezi clare legate de adevăratul criminal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod