Fiica lui Courtney Love și a fostului solist de la Nirvana s-a măritat

Frances Bean Cobain s-a căsătorit cu Isaiah Silva, cu care formează un cuplu de aproape cinci ani de zile, scrie agenția UPI, citată de Agerpres.
Potrivit E! News, Frances Cobain, 23 de ani, a pregătit de mai bine de un an de zile nunta, la care au participat aproximativ 15 invitați, însă la care Courtney Love nu a fost invitată.

"Courtney îl îndrăgește pe Isaiah, însă a fost devastată să afle că Frances s-a căsătorit fără măcar să o anunțe", a declarat o sursă apropiată lui Courtney Love pentru E! News.

"Courtney este foarte fericită pentru Frances, însă nu a fost la nuntă", a mai precizat sursa amintită, adăugând că Frances a sunat-o ulterior și Courtney a înțeles de ce nu a invitat-o.

"Frances avea nevoie de un bărbat în viața ei și și-a dorit mereu stabilitate.
A găsit această stabilitate la Isaiah"
, ar fi spus Courtney, potrivit sursei citate, care a adăugat că acest eveniment nu a creat o falie între mamă și fiică.

Frances Cobain și mama sa Courtney Love au avut o relație furtunoasă de-a lungul anilor, însă în primăvară cele două au fost văzute împreună la premiera filmului documentar "Kurt Cobain: Montage of Heck", notează Agerpres.

Courtney Love și Kurt Cobain s-au căsătorit în 1992, cu doi ani înainte de moartea solistului de la Nirvana.
Frances Bean Cobain avea doar 20 de luni când tatăl său a murit.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod