Cum a devenit vegetariană Rita Mureșan: „Tocmai ajunsesem în mijlocul unei fripturi“

Creatoarea de modă era o carnivoră convinsă înainte să treacă printr-o experiență ciudată, care a făcut-o să-și schimbe radical stilul de viață.
Înainte să treacă la un regim bazat exclusiv pe legume, Rita Mureșan (42 de ani) mânca sandvișuri cu salam la miezul nopții, iar fripturile erau la ordinea zilei. Totul s-a schimbat însă în urmă cu trei ani.

Ea a avut un moment în care s-a decis, pe loc, să devină vegetariană. S-a întâmplat într-un restaurant, chiar în timp ce mânca o friptură.

"Eram la un restaurant specializat în preparate din carne la grătar şi tocmai ajunsesem în mijlocul unei fripturi.
Mi s-a făcut rău şi din acel moment n-am mai putut să văd carne în farfurie. Mănânc doar legume şi, renunţând la carne, am tăiat de pe listă foarte multe alte lucruri.
Mai mănânc sashimi (delicatesă japoneză din file de peşte crud) şi cartofi prăjiţi, preferaţii mei. Beau doar apă plată, foarte mult ceai şi, ocazional, vin rose"
, a declarat ea pentru ziarul Ring.

"Dacă-mi spuneai acum trei ani că nu voi mai mânca niciodată carne, îţi spuneam că ai luat-o razna.
Acum, de câte ori consum carne, vomit"
, a mai spus vedeta.

Creatoarea de modă în vârstă de 41 de ani este convină că silueta ei suplă se datorează "liniştii sufleteşti" și nu ține regimuri drastice. Ea a dezvăluit că nu și-a făcut nicio îmbunătățire pentru a arăta mai bine: "N-am încă intervenţii estetice, botox şi alte chestii, dar pot să apelez la acestea dacă medicul mă convinge.
Am fobie la ace şi nu sunt prietenă cu sportul. Oricum, mă simt de 23 de ani. În buze n-aş pune nimic, sunt OK şi cu nasul, poate ceva la sâni, nişte botox sau altceva la ochi."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod