Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară se poate îndrăgosti mult prea repede în această perioadă, de aceea se recomandă prudenţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă linişte în această perioadă pentru tine, indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie sau nu.

Eşti mulţumită de cum decurg lucrurile şi ai vrea ca această situaţie să dureze cât mai mult timp. Dacă eşti singură încearcă să nu te implici într-o relaţie nepermisă şi să le faci rău celor din jurul tău!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai eşti dispusă să accepţi orice în această lună şi cel mai probabil vei avea mai multe pretenţii de la partenerul de viaţă.

În cazul în care acesta nu este dispus să facă niciun compromis, nu vei sta pe gânduri şi vei ieşi din viaţa lui. Ai realizat că viaţa e prea scurtă şi nu merită să ţi-o iroseşti fiind nefericită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei reuşi în această lună să găseşti acel echilibru mult aşteptat şi totul pare că se va aşeza de la sine de acum înainte.

Viaţa sentimentală se împleteşte perfect cu cea profesională, având succes în ambele planuri şi în egală măsură. Dacă eşti singură, acum este momentul să acţionezi pentru că timpul liber ţine cu tine!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu acţionezi deloc cu inima în această perioadă şi analizezi orice mişcare a iubitului sau a pretendenţilor la sânge.

Nimic nu îţi trece cu vederea, însă din cauza aceasta rişti să pierzi oportunităţi şi trăiri grozave. Din când în când este bine să nu te mai gândeşti la nimic şi să te laşi purtată de val!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă bună pentru a petrece tot mai mult timp alături de iubit, dacă se poate doar voi doi.

Acţionaţi cu mai mult curaj şi plecaţi într-o călătorie singuri, aveţi nevoie de intimitate mai mult decât oricând. Nu se ştie niciodată câţi vă veţi întoarce, şi dacă v-aţi planificat un bebeluş, acesta este momentul perfect!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai toate şansele ca în această lună să îţi găseşti alesul, însă cu siguranţă nu te vei arunca în braţele primului venit.

Vei avea grijă să spui da abia după ce l-ai testat mult timp, aşa că decizia ta nu va fi deloc una riscantă. Ştii în ce te bagi şi ştii că aşa vei fi mult mai fericită ca până acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală va fi în centrul atenţiei în această perioadă şi pare că se va îmbunătăţi.

Indiferent de probleme care vor urma să apară între tine şi partener, voi doi veţi forma o echipă greu de despărţit. Cu cât comunicaţi mai mult, cu atât totul va fi mult mai uşor. Reuşeşti să găseşti acel echilibru de care aveai nevoie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei da dovadă de mult şarm în această lună, lucru care te va ajuta să cucereşti pe oricine dacă acesta este planul tău.

Emani senzualitate prin toţi porii şi nimeni nu îşi poate lua privirea de la tine. Dacă ai deja un iubit la care ţii, arată-ţi această calitate în dormitor, nu strică să aduci ceva nou pe acest plan!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei primi în această lună tot ce îţi doreşti din punct de vedere sentimental, aşa că nu ai motive să te plângi.

Tot ce trebuie să faci este să ţii cont şi de nevoile partenerului şi să le oferi celor din jurul tău o parte din fericirea ta. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau să primeşti vestea aşteptării unui copil.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să fii mai îndrăzneaţă în această lună dacă vrei să renunţi la viaţa de una singură pe care o duci deja de ceva vreme.

Dacă ai pus ochii pe cineva, încearcă să cunoşti persoana respectivă mai bine şi să socializezi mai mult! Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci va trebui să nu laşi nicio problemă nerezolvată şi să o clarificaţi imediat!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu eşti foarte mulţumită de viaţa ta sentimentală din această perioadă şi vei face tot ce poţi pentru a schimba acest lucru.

Eşti dispusă chiar să iei o pauză de la relaţia pe care o ai, timp în care să vă lămuriţi amândoi sentimentele. Atât timp cât sunteţi corecţi unul faţă de celălalt, aveţi toate şansele să reaprindeţi focul iubirii!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Există riscul să te îndrăgosteşti foarte repede în această perioadă, de aceea trebuie să fii foarte atentă la paşii pe care urmează să îi faci.

Nu te arunca în aventuri doar pentru o plăcere de moment pentru că nimeni nu îţi garanează că vei fi fericită şi pe viitor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod