Pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, Nikos Vertis - show grandios cu 30 de instrumentisti la Bucuresti

80 de wati de lumina si sunet, 40 de metri patrati de ecrane led si 30 de instrumentisti vor urca pe scena alaturi de cel mai popular cantaret al Greciei, Nikos Vertis si vor oferi un show grandios pe 12 noiembrie la Sala Palatului.

Pentru prima data intr-un spectacol live la Bucuresti, la invitatia Vreau Bilet, “Noul mare interpret Laika”, castigator a nenumarate discuri de platina, Nikos Vertis va aduce la Bucuresti un spectacol care a fost sold out in toate tarile in care a fost sustinut. Mix-ul de muzica traditionala greceasca cu pop si dance, care impleteste sensibilitatea cu optimismul specific acestor cantece, la care se adauga charisma si calitatile de entertainer ale lui Nikos Vertis, au facut ca popularitatea muzicii sale sa treaca de zona balcanica si sa ajunga pana in Israel, Canada si Statele Unite.

O adevarata desfasurare de forte are loc pentru pregatirea concertului pe care Nikos Vertis il va sustine la Bucuresti.

6 camioane de echipamente si 30 de tehnicieni vor asigura efectele speciale si vor lucra pentru a pune in scena impresionanta seara greceasca pe care vocea numarul 1 a Greciei a pregatit-o pentru publicul din Romania, iar cele 120 de lumini inteligente folosite in concert vor crea un spectacol in sine. Biletele pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro si de la casa de bilete a Salii Palatului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod