Concertul BLACK se va desfăşura la Hard Rock Cafe

Evenimentul va avea loc vineri, 4 martie 2016!

ExTraViTa în Italia: cum savurăm la maxim o vacanță în patria frumuseții

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, orele 11:00, sunteți invitați să luați parte la un eveniment marca ExTraViTa dedicat Italiei și călătoriilor savurate la maxim, care va avea loc la Journey Pub (din Str. George Enescu, nr. 25 , zona Piața Romană).

Pe 14 februarie 2016, la Filarmonica Banatul, Directia 5- “Valentine’s Day in Timisoara”

De Ziua Indragostitilor, Directia 5 le da intalnire timisorenilor intr-un concert-eveniment organizat de Vreau Bilet, care va avea loc pe 14 februarie 2016, de la ora 20.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Muzica lui Claude Debussy, la Sala Radio

Vineri, 4 decembrie (19.00), Radio România în colaborare cu Institutul Francez București prezintă la Sala Radio un eveniment conceput în special în jurul muzicii compozitorului francez CLAUDE DEBUSSY, concert derulat cu participarea MIHAELEI MINGHERAŞ – COUTURE, soprană stabilită în Franţa unde susţine o importantă carieră artistică, pe scene cum ar fi cea a Operei Comice din Paris sau la Théâtre du Châtelet.

Vladmir Draghia si Roxana Ciuhulescu au pedalat la Cycling Silent Disco!

Vedete, blogeri si jurnalisti si-au testat anduranta timp de o ora pe biciclete stationare cu muzica data la maximum in casti. Cu alte cuvinte au practicat Cycling Silent Disco, un concept revolutionar, ce a fost implementat la World Class At The Grand cu ajutorul celei mai silentioase linii de casti, Skullcandy Sport Performance Line, XT Plyo.

Vedetele au fost la Gala Avanpremiere 16

Marţi a avut loc cea de a 16-a ediţie aniversară a Galei AVANPREMIERE - cel mai important eveniment de fashion, multibrand din România.

Sezonul 11 al seriei Keeping Up with The Kardashians începe duminică, 29 noiembrie, la ora 20:00, numai la E!

Sezonul 11 al seriei Keeping Up with The Kardashians are premiera numai la E! duminică, 29 noiembrie, la ora 20:00.

Cel mai mare regat al iernii, Santa Claus Kingdom revine din 27 noiembrie

Regatul este amplasat in parcul acoperit de distractii Divertiland Playland.

Festivalul Brazilor de Crăciun 2015 - pentru al 15-lea an consecutiv, lumea bună face lumea mai bună

Abandonul școlar reprezintă una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă sistemul de educație din România. Datele Salvați Copiii arată că unul din 10 copii cu vârsta între 7 și 10 ani nu frecventează învățământul primar, cu toate că are vârsta corespunzătoare. În anul 2013, numărul copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani care nu erau înscriși la nicio formă de învățământ se ridica la aproximativ 366.000.

Podul de...vorbe din suflet pe 1 decembrie la Clubul Taranului Roman

Ce zi mai nimerita decat cea a romanilor de pretutindeni pentru a constatata ca inimile bat la fel si pun aceleasi probleme pe oricare parte a Prutului? Ce loc mai nimerit pentru dialog si interculturalitate decat Clubul Taranului Roman?

Oana Roman a botezat fetița unei femei sărmane

Impresionată de cazul unei femei bolnave şi fără posibilităţi pe care a cunoscut-o în emisiunea sa, vedeta a făcut un gest emoționant.

Denis Ștefan vine cu Ardo, calul lui, la „Ham talent”

Denis Ștefan pare să își fi găsit rolul vieții: acela de a sta cât mai mult în preajma cailor.

ANDRÉ RIEU din nou în România. Artistul lansează DVD-ul concertului susținut în Piața Constituției

Vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00 te întâlnești cu André Rieu în foaierul Grand Cinema & More și obții autograful său pe exemplarul DVD-ului André Rieu - Live în București. Toate veniturile realizate în urma vânzării acestui dvd vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

Chuck Norris versus comunism un nou documentar co-produs de HBO EUROPE în premieră la HBO

Chuck Norris versus comunism, documentarul regizat de Ilinca Călugăreanu și co-produs de HBO Europe, va fi difuzat în premieră pe 26 noiembrie, de la ora 20:00, la HBO.

Actorul Eugen Cristea, Trasnit pentru o zi la Prima TV

Eugen Cristea si Trasnitii de la Prima TV s-au reunit, dupa 25 de ani, in cel mai longeviv sitcom din lume.

iELE – spectacol, IN MEMORIAM COLECTIV

Un inger de 2 ani si 10 luni a ramas fara tata...Nu mai putem face nimic sa il aducem pe "tati" inapoi pentru CARINA, insa putem sa NU UITAM! Si sa incercam sa o sprijinim...

Iuliana Tudor va prezenta Conferinţa Crucii Roşii de la Geneva

La evenimentul care va avea loc pe 7 decembrie 2015 vor participa reprezentanţi din 196 de state, iar vedeta TVR va avea rolul de Maestru de Ceremonii.

Andreea Raicu: „Nu am un iubit. Am crezut că e ceva în neregulă cu mine”

Vedeta în vârstă de 38 de ani spune că este fericită singură, pentru că a învăţat să se iubească mai mult pe ea însăşi.

Obama i-a decorat pe Barbra Streisand şi Steven Spielberg

Barak Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a decorat marţi 17 personalităţi cu Medalia Libertăţii, o distincţie pentru merite deosebite, iar printre cei medaliaţi s-au numărat şi staruri de la Hollywood sau din industria muzicală.

Direcţia 5 lansează noul album pe 26 noiembrie

Direcţia 5, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock de la noi îşi lansează noul album mâine seară.