Ale Blake despre cântăreţele din România: „Majoritatea sunt vulgare”

Invitată în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV, Ale Blake a mărturisit că îi este ruşine să deschidă televizorul şi a spus ce părere are despre cântăreţele din România.
La prima vedere, Ale Blake pare o tipă arogantă, pentru că este foarte tăioasă şi foarte serioasă şi nu îşi doreşte să apară cu orice preţ în emisiuni de televiziune.  

Mie îmi este uneori ruşine să deschid televizorul. Nu mai suport! Nu-mi face plăcere. Mă bucur că tu ai această emisiune şi că pot veni aici oameni care să fie sinceri şi să mai vorbim şi despre altceva, nu doar despre lucruri materiale, lucruri care vin şi pleacă. Cred că cineva care vrea cu orice preţ să iasă în evidenţă oricum, în orice fel, are o frustrare.
Nu e împlinit cu el, cu viaţa lui, nu a realizat nimic şi vrea să atragă atenţia oricum
”, i-a spus cântăreaţa lui Alexandru Constantin.  

În ceea ce priveşte piaţa muzicală din România, Ale Blake nu are deloc o părere bună.

Majoritatea domnişoarelor care apar peste noapte dau un boom cu o piesă de-o vară, iar următoarea vara nu mai există nici ele şi nici piesa. Uniforma pe scenă a domnişoarelor din România este formată din chilot, dres plasă şi păr cât mai lung cu extensii blonde.
Majoritatea sunt vulgare. Călătorind foarte mult, avem prieteni în multe ţări şi mi-au spus că suntem recunoscute doar prin asta şi mă deranjează enorm
”, a spus artista în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV.

Recunoaşte că a avut şi ea două apariţii mai sexi în două videoclipuri, dar spune că vestimentaţia de scenă diferă de cea dintr-un clip.

Mai este important şi cum le porţi. Pentru că două femei pot purta aceeaşi îmbrăcăminte, iar una poate fi extrem de vulgară, alta poate fi chiar interesantă.
Mai este vorba şi de atitudine. Niciodată nu am vrut să cad în vulgar şi sunt sigură că nu am căzut”
, spune cântăreaţa.  


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod