Halime din “Putere şi Glorie” este fan Hagi

Actriţa Esra Bilgic, cea care interpretează rolul Halime în serialul „Putere şi Glorie”, de la Prima TV, este fan Gheorghe Hagi.
Esra Bilgic nu a fost niciodată în România, dar a auzit că în ţara noastră sunt castele misterioase şi, datorită tatălui ei, este fan Gheorghe Hagi.

Tatăl meu este fan Galatasaray şi prin intermediul lui am aflat de Hagi. A fost un jucător de fotbal extraordinar, care în 2003 a fost declarat “jucătorul de aur” şi a fost inclus pe lista FIFA a celor mai buni 125 de jucători”, a spus Ersa.  

De asemenea, frumoasa actriţă şi-ar dori să vadă oraşul Constanţa de la malul Mării Negre şi bisericile istorice şi castelele misterioase din Transilvania.
 

De câte ori văd un material la televizor despre România, am impresia că vizitez această ţară. Dacă aş veni în România, mi-aş dori să văd moscheea construită în perioada sultanului Abdulaziz.”

Pentru Esra Bilgic, personajul Halime din “Putere şi Glorie” este primul rol într-un serial din cariera sa, iar când l-a obţinut, actriţa a spus că “este un dar din partea vieţii”. Pe Esra, frumoasa fană a lui Hagi, o puteţi urmări în rolul sultanei Halime, în serialul “Putere şi Glorie” de luni până miercuri, de la ora 21:00, la Prima TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod