Din 7 decembrie, la Digi24, Mov Craciun daruieste un viitor!

În România există sute de mii de copii talentaţi, pasionaţi, care îşi urmăresc cu ardoare visul. Vor să devină mari sportivi, artişti, inventatori sau muzicieni.

Însă în calea împlinirii visului lor stau, de cele mai multe ori, lipsurile materiale ale părinţilor. Dorinţa lor de Sărbători poate deveni acum realitate pentru că din 7 decembrie, la Digi24, vine Mov Crăciun. Este generos, simpatic şi dornic să împlinească dorinţe. Şi va dărui, în fiecare zi, un viitor, pentru 14 copii talentaţi şi dedicaţi pasiunii, care îşi vor vedea visul împlinit în studioul lui Mov Crăciun.

Prin campania de Sărbători, care debutează în 7 decembrie şi continuă până în 20 decembrie, Digi24 şi-a propus să aducă dărnicia, mărinimia, generozitatea şi bunătatea la putere!  În fiecare dimineaţă, la „Digimatinal”, veţi face cunoştinţă cu unul din cei 14 micuţi care i-au scris lui Mov Crăciun şi i-au spus ce îşi doresc.

Fie că este vorba despre echipamente sportive, truse medicale, electronice de ultimă generaţie sau cărţi, toate acestea se vor descărca din desaga Movului în direct, în fiecare seară, de la 18.45, la Digi24. Flavia Negoescu este ajutorul Movului şi îi aşteaptă pe copiii talentaţi  în platou cu multe surprize.

În decembrie, centrul de comandă al lui Mov Crăciun se mută la sediul Digi24, locul unde dorinţele şi nevoile celor mici sunt îndeplinite într-o clipă. Detalii despre campania “Mov Crăciun dăruieşte un viitor!” pot fi accesate pe www.digi24.ro.


  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod