”Crăciunul copiilor fără părinți”

Anul 2015 se apropie de sfârșit, iar luna decembrie ne readuce spiritul cald și atât de drag al Sărbătorilor de iarnă. Mulți dintre noi vom fi de Crăciun acasă, cu familia, bucurându-ne alături de cei dragi.
Însă pentru unii copii, mai puțin norocoși, ”familia” este formată din oameni străini... Acei oameni cu suflet mare care le calcă pragul, aducându-le în dar un zâmbet, o speranță... Pentru copiii fără părinți, ”Mama” este un personaj dintr-o poveste, un vis parcă spulberat... Sunt acei copii care abia așteaptă să îți întindă mâna, să te strângă în brațe, să se joace cu tine, să-ți zâmbească sincer, doar ca să te știe lângă ei preț de câteva minute... Sunt acei copii care au atâta nevoie de atenția, de dragostea noastră, de ajutorul nostru!

Pentru cei 328 de copii orfani și abandonați de care se îngrijește, Asociația Pro Vita de la Valea Plopului a inițiat în acest an campania umanitară ”Crăciunul copiilor fără părinți”.


Iarna este frumoasă mai ales datorită Sărbătorilor, dar pentru copiii acestui centru iarna înseamnă o perioadă foarte grea! Gândiți-vă ce eforturi se fac zilnic pentru a hrăni, îmbraca, îngriji, educa peste 300 de copii. De câte alimente, lemne de foc, hăinuțe, rechizite, materiale igienico-sanitare etc este nevoie în fiecare zi!
Asociația Pro Vita, în grija cărora se află acești copii, îi invită pe toți acei cu suflet mare, care doresc să sprijine funcționarea normală a centrului să se alăture acestui demers, astfel:
Donații în bani, pentru a putea susține proiectele în curs de derulare: întreținerea și modernizarea locuințelor în care stau copiii Asociației, finalizarea lucrărilor la școala începută pentru copiii asociației, finalizarea lurărilor la Centrul Social din Vălenii de Munte construit pentru copiii care fac naveta zilnic la școală, regularizarea râului aflat în vecinătatea așezământului, care în perioadele ploioase inundă periodic drumul, etc.

Sponsorizări în produse: alimente, rechizite, dulciuri, jucării, produse de igienă, produse de curățenie, materiale igienico-sanitare,legume (cartofi, ceapa, varza) îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, lemne de foc, materiale de construcție etc.
Pe durata desfășurării campaniei donațiile în produse(alimente, rechizite, dulciuri,  produse de igienă, produse de curățenie, etc.) pot fi aduse și la următoarea adresă din București: Str. Covaci nr. 6, GEO-BAR (în centrul vechi) ) intre orele 17:00 – 22:00.

Îi invităm pe toți cei care vor să ne cunoască și să ne sprijine, să ne facă o vizită acasă, la Valea Plopului/Valea Screzii, aproape de Vălenii de Munte, județul Prahova. Suntem doar la 130 km de București! Îi primim pe toți cu brațele deschise!
În luna decembrie, o parte dintre copiii noștri vor participa în București la spectacole de colinde tradiționale de Crăciun.
Un prim astfel de eveniment va avea loc în data de 18.12.2015 la ora 18:00 în centrul vechi, Str. Covaci nr. 6, GEO-BAR.
Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei noastre și fac cunoscută situația grea a acestor copii: Radio Europa Fm, Radio Vibe Fm, Revista Cațavencii, Fundația Ringier, Revista Teo (teotrandafir.ro), ROL.ro, Eva.ro, Cinemagia.ro, Radio Itsy Bitsy Fm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod