Andreea Runceanu (Amadeus) a împărțit mâncare oamenilor nevoiași, de Sfântul Nicolae

De Sfântul Nicolae, Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a împărțit mâncare oamenilor nevoiași, implicându-se într-o acțiune inițiată de Asociația Zâmbetul Îngerilor.

Astfel, alături de alte persoane publice, precum Irina Mohora, Vicepreședinta asociației, Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Mirela Vescan, membrii trupei Direcția 5, Cristina Herea, Camelia Bălțoi, Andrei Nourescu, Alexandra Ungureanu, Giani Chiriță, Tily Niculae, Marina Neagu, Adelina Cătinaș, Ionut Sava, Bianca Pena, Andreea Runceanu le-a oferit oamenilor străzii și celor de o situație financiară precară, mâncare caldă pregătită de Chef Jakob Hausmann.

Am participat cu dragă inimă la această frumoasă acțiune, la invitație Irinei Mohora. I-am avut alături și pe cei doi băieți ai mei, Ianis și Igor, care m-au ajutat să le oferim celor nevoiași o zi de neuitat. Consider că este important ca cei mici să ajungă să aprecieze ce au și să înțeleagă că există copii de vârsta lor mai puțin norocoși care nu au nici măcar posibilități de a merge la școală și de a avea o mâncare caldă pe masă în fiecare zi”, declară Andreea Runceanu.

Pentru acest eveniment, Chef Jakob Hausmann a gătit un meniu de 3 feluri de mâncare pentru fiecare persoană, iar vedetele și-au pus timpul și energia la dispoziție pentru a servi și strânge masa, au împodobit bradul și au oferit pachete cu dulciuri si jucării. La final  toata lumea s-a bucurat și a dansat la concertul live susținut de Direcția 5.

Acțiunea caritabilă a fost organizată de Asociația Zâmbetul Îngerilor, cu ajutorul partenerilor Fundația Carrefour, Billa România, Carrefour România, Fuchs, Starbucks și Berăria H.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod