Ce surprize i-a pregatit iubitul! Ramona Badescu, sarbatorita de ziua ei intr-un cadru intim, la Florenta!

A implinit 47 de ani la sfarsitul lunii noiembrie si arata mai bine ca niciodata! Se simte acum mai bine ca la 20 si este inconjurata de iubire! Obisnuita sa fie sarbatorita mereu cu mare fast, anul acesta frumoasa Ramona Badescu a preferat sa ramana in Italia si sa petreaca la Florenta. Ziua ei de nastere a fost cu totul speciala pentru ca si-a dedicat-o exclusiv iubitului sau, pe care il tine inca ascuns de ochii curiosilor pentru ca vedeta a pastrat intotdeauna o unda de mister asupra vietii sale private.
Cazata la unul dintre cele mai frumoase hoteluri de lux, Four Seasons Hotel Firenze, iubitul i-a pregatit Ramonei cea mai frumoasa cina romantica intr-unul dintre restaurantele emblema ale Florentei, Enoteca  Pinchiorri, rezervand salonul principal doar pentru ei, pentru a putea petrece ca la carte. Surprizele s-au tinut lant inca din dimineata zilei de 29 noiembrie, cand Ramona s-a trezit in acordurile piesei “Happy Birthday”, primindu-si tortul abia trezita din somn.  Meniul pe care vedeta l-a servit de ziua ei a fost unul special.
Sarbatorita a mancat astfel paste cu trufe albe, la care a asortat o sampanie frantuzeasca, foie gras, purcelus de lapte crescut cu mure, care i-a fost servit alaturi cu un Pingus din 2009, un faimos vin spaniol. Desertul a fost si el la inaltime, Ramona optand pentru ciocolata si prajituri pe baza de castane, acompaniate de un pahar de sampanie de colectie din anul 1968, chiar anul de nastere al sarbatoritei.
 
“A fost o zi de nastere speciala! Am preferat de aceasta data sa petrec in doi si m-am simtit foarte bine.
Am fost o rasfatata!”, a spus Ramona Badescu.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod